• Nuevo
KOFAIR Pătrat Groapă de Foc Mat (38 x 38 inch), Terasă Groapă de Foc Pad, Ignifugat Mat Punte Protector pentru Exterior cu Lemne de Foc & BBQ Smoker, Rezistente la Foc Gratar Saltea pentru Iarba de Gazon de Protecție (Gri)

KOFAIR Pătrat Groapă de Foc Mat (38 x 38 inch), Terasă Groapă de Foc Pad, Ignifugat Mat Punte Protector pentru Exterior cu Lemne

clasificat:
RON 63.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Căldură Reflectând Patio, Punte Protector] : Pătrat Nostru Groapă de Foc Mat pentru punte ignifug este realizat din 3 straturi de materiale rezistente la foc : Aluminizată fibra de sticla + Izolare Termică Bumbac + mâncărimi Silicon Acoperite cu fibra de sticla.Cu aceste rezistente la foc de protecție, acest 36 de inch groapă de foc pad pentru punte protector ar putea rezista la temperaturi la fel de mare ca 2000 F în anumite momente, și reflectă 95% căldura din patio firepit de a proteja gazon și punte. [Versatil Ignifugat Mat pentru a Proteja Terasa s obiecte de valoare.Realizate din 3 straturi de materiale rezistente la foc.Cu Non-alunecare Silicon Acoperite cu fibra de sticla.Cu aluminizată din fibra de sticla strat și mâncărimi silicon acoperite cu fibra de sticla.Echipat cu două Fire, care face mai durabil și dura ani de zile.Ori cu ușurință la Dimensiuni Mici pentru economie de spațiu de stocare.Design ușor face acest ignifug punte mat potrivit pentru multe activități prin întregul an.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!