• Nuevo
Jeleu de Snacks-uri de Fructe Jeleu de Fructe Saci de Jeleu de Fructe Bomboane Jeleu de Fructe Jeleu Bomboane (18 Pack, 27 Pack și 270 Pack) (18)

Jeleu de Snacks-uri de Fructe Jeleu de Fructe Saci de Jeleu de Fructe Bomboane Jeleu de Fructe Jeleu Bomboane (18 Pack, 27 Pack și

clasificat:
RON 196.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????Compresibil Jeleuri : Aceste fructe delicioase Jeleuri bomboane vin într-o varietate de arome, ananas, capsuni, struguri, mere, mango si portocale.Ei vin într-un pachet care conține până la 9 jeleu de fructe lichid în interior.Adauga aroma la zi cu Jeleuri de fructe!. ????Distracție în jurul valorii de ceas : Aceste fructe gustări Jeleuri de fructe bomboane sunt gata să mănânce!Doar le-a pus în frigider pentru o vreme, astfel încât să puteți bucura de ele rece!Nu vrei fructe rece Meduze jeleu?Nu vă faceți griji, ele sunt delicioase, la temperatura camerei, și sunt suculente Meduze, la toate ori.Cel mai bun din toate, există multe arome, așa că nu se va plictisi, și puteți fi o parte din tiktok gustări tendință care mulți vorbesc despre!. ????Aroma partidul nu se oprește! : Nostru de fructe Meduze gustări sunt ideale pentru petreceri pentru copii și adulți, deoarece acestea sunt ușor de a accesa, ei vin în pachete diferite, cu 9 incredibile arome de bomboane Jeleuri de fructe.Felul tău de a mânca jeleu s-a schimbat cu bomboane Jeleuri de fructe!. ????Răcoritoare, distractiv și delicios : suculent jeleu de fructe se face cu apă, sirop, jeleu și pulbere, printre alte ingrediente.Perfect pentru o după-amiază de vară, în cazul în care avem nevoie de ceva revigorant să se bucure de o zi.Pentru cei care iubesc dulciuri, este un delicios cadou.Aceste Meduze fructele sunt moi, delicioasa, dulce, și la un pas de tine!Nu ratați pe consumul de fructe Meduze gustări!. ????Cea mai bună opțiune : Dacă doriți să aveți o gustare pe care le puteți împărtăși cu dumneavoastră cei dragi, dulce, cu un gust bun, și că vor sosi la usa casei tale, în stare perfectă, atunci Meduze fructele sunt ceea ce au fost cautati pentru.Acestea depășesc aroma niveluri de alte produse similare, și asta pentru că luăm în considerare opiniile și preferințele consumatorilor noștri, astfel încât Meduze fructe sunt pe placul lor.Numărul de Articole : 18.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!