• Nuevo
Star Logo-Trailer Hitch Tub Acoperi Plug Capac din Cauciuc Receptor Tub Hitch Plug,Remorcă Capac Cârlig de Remorcare Capacul (se potrivesc Tub Hitch Plug Steaua)

Star Logo-Trailer Hitch Tub Acoperi Plug Capac din Cauciuc Receptor Tub Hitch Plug,Remorcă Capac Cârlig de Remorcare Capacul (se

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★Dimensiune : 2in*2in, în scopul de a asigura o potrivire perfectă, vă rugăm să confirmați dimensiunea Receptorului înainte de cumpărare.Sculptate cu o masina mare logo-ul de model pentru a face remorca tub mai frumos. ★Păstrați trailer hitch e receptor tub curat și protejat atunci când nu remorcare. ★PROTECȚIE DE ÎNCREDERE.Cârlig de remorcare huse sunt modul ideal de a proteja hitch receptor atunci când nu remorcare.Acesta protejează receptorul împotriva murdărie, apă, resturi și rugina, adăugând în același timp un aspect finit la vehiculul dumneavoastră. ★DE LUNGĂ DURATĂ.Acest trailer hitch capacul este realizat din cauciuc negru de calitate, ceea ce înseamnă că nu va rugini sau coroda, în ciuda expunerii frecvente la ploaie, zăpadă, noroi și alte elemente. ★UȘOR PENTRU A INSTALA.Acest hitch capacul este conceput pentru confort optim, permițându-vă să-l instalați într-un moment, ori de câte ori este necesar.Doar se potrivesc-l în cârligul receptor și împingeți-l în loc.Este atât de simplu!. ★UȘOR PENTRU A INSTALA.Acest hitch capacul este conceput pentru confort optim, permițându-vă să-l instalați într-un moment, ori de câte ori este necesar.Doar se potrivesc-l în cârligul receptor și împingeți-l în loc.Este atât de simplu!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!