• Nuevo
BUSH E cel MAI bun Dulce de Căldură Fasole, Dulce și Picant, Fasole Conserve, Fasole, în cutii de Conserve, Sursă de Plante pe bază de Proteine și Fibre, continut scazut de Grasimi, fara Gluten, 28 Oz (Pachet de 6)

BUSH E cel MAI bun Dulce de Căldură Fasole, Dulce și Picant, Fasole Conserve, Fasole, în cutii de Conserve, Sursă de Plante pe bază

clasificat:
RON 67.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Stoc cămară cu 28 oz reciclabile cutii de Bush e Dulce Foc Iahnie de Fasole.Bush e Dulce Foc Iahnie de Fasole sunt de licitație fasole navy lent-fiert la foc mic într-un bold sos facut cu zahar brun si ardei iute.Bush e Dulce Foc Fasole oferă un perfect dulce & picant parte pentru a face cimbru hot-dog și hamburgeri chiar mai gustoase.Gluten și colesterol liber și scăzut de grăsimi.O cămară discontinue cu 7g de proteine pe baza de plante (9% DV) si 5g de fibre (18% DV) per portie (Vezi informații nutriționale pentru conținutul de sodiu).Dimensiune : 1.75 Kg (Pachet de 6).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!