• Nuevo
fbABy alblinsy Iarba Barieră Tesatura 3oz Premium Peisaj Acoperire a Solului Grele Comerciale Grădinărit Mat, Eco-Friendly Controlul Buruienilor, Ușor de Mulci pentru a configura și se Taie,Negru(3.28x9.84FT)

fbABy alblinsy Iarba Barieră Tesatura 3oz Premium Peisaj Acoperire a Solului Grele Comerciale Grădinărit Mat, Eco-Friendly Controlul

clasificat:
RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Size : 3.28x9.84 FT , păstrați plante delicated cu acest peisaj tesatura.Lumina superioara blocarea & respirabil : de Înaltă densitate țesute ac perforate dual layer perfect pentru a bloca lumina.Mulci de Plastic poate fi folosit pentru a încălzi solul retine umezeala, și mai mult.Mai multe scopuri : Mare pentru amenajare a teritoriului sau în aer liber, grădină proiecte, cum ar fi patio, roci și trotuar underliner, conduce și amenajare a teritoriului sau de grădină controlul buruienilor are nevoie.Da prea mare, la grădină-o stare curată.Ușor de instalat : Ușor de tăiat și mâner, conforme cu gradina ta, tăiate sau peisaj aspect.Dungi pentru ușor de aliniere a plantelor.Garanție : garanție pe Viață, dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice produs si pentru problema, am promisiunea de 24 de ore de asistență pentru clienți.Size : 3.28x9.84 FT.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!