• Nuevo
YBB de 15,7 Mil HDPE Linie Iaz, Iaz Skin-uri pentru Mici Iazuri, Izvoare și Fântâni de Grădină Cascada (10 x 6.6 Picioare)

YBB de 15,7 Mil HDPE Linie Iaz, Iaz Skin-uri pentru Mici Iazuri, Izvoare și Fântâni de Grădină Cascada (10 x 6.6 Picioare)

clasificat:
RON 51.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

PERFECT, DIMENSIUNE - 10 x 6.6' (3*2m), Terasă Pește Iaz de Linie, perfect pentru gradina de dimensiuni mici / medii iaz, cascade, fântâni și alte caracteristici de apă.NOTĂ : vă Rugăm să măsurați cu atenție dimensiunea de iaz înainte de a cumpăra, în scopul de a asigura linie este suficient de mare. 15.7 Mil GROSIMEA - a Făcut de 15,7 mil îngroșa HDPE material, care este puncție/stretch protejate, evita în mod eficient solului, scurgerilor de la deteriorarea apei din iaz.Ea are o performanță stabilă și temperatura excelenta adaptabilitate, este etanșe și îmbătrânirea rezistent chiar și în expunerea la lumina soarelui sau la temperaturi ridicate/scăzute.FLEXIBIL - bun de flexibilitate este ușor de ori și îndoiți la contur / conturul iazului pietre și cascade.Pentru iaz terminat lungime, lățime și adâncime, iaz de linie pot fi adaptate pentru a se conforma la o varietate de suprafete neregulate și dimensiuni specifice.UȘOR DE CURĂȚAT - Acest iaz de linie oferă o suprafață plană pentru iaz, reducând acumularea în sol.Se poate preveni eficient de substanțe nocive în sol la pătrunderea în lac să polueze apa, astfel încât să puteți curăța iaz cu ușurință.UTILIZATE pe scară LARGĂ - fântâna Mare iaz de linie pentru orice gradina cascade, în aer liber, iazuri, pesti/iazuri koi, și alte caracteristici de apă; Poate fi utilizat în diferite moduri : de a Utiliza o linie de ridicat paturi gradina, sub-irigare mașini de plantat, precum și alte auto-udare proiecte.Culoare : 10 x 6.6 Metri.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!