• Nuevo
GOLF 100buc Ambalaje Cupcake Artistice Coace Tort de Hârtie Filigran Mic de Viță de vie Dantelă Tăiate cu Laser Linie de Copt Cupa Împachetări Brioșă CaseTrays pentru Petrecerea de Nunta de Decorare Ziua de nastere (Alb)

GOLF 100buc Ambalaje Cupcake Artistice Coace Tort de Hârtie Filigran Mic de Viță de vie Dantelă Tăiate cu Laser Linie de Copt Cupa

clasificat:
RON 19.50

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Material : Pearlecent de Artă de hârtie.Culoare : Alb / Pachet include : 100buc, Perfect pentru toate vârstele și evenimente.Diametru de jos 2.05 cm (5.2 cm) diametru de Top 3.19 inci (8.1 cm) Înălțime 2.17 inch (5,5 cm).Filigran Mic De Viță De Vie Dantelă Tăiate Cu Laser Fildeș Cupcake Înveliș Linie De Copt Ceașcă Brioșă Caz Tăvi De Nunta, Petrecere De Aniversare Decor.Vă rugăm să rețineți cupcake ambalaje nu sunt pentru tine de a pune în cuptor, dar pentru a decora prajiturele sau briose dupa ce sunt coapte.Alb crem aspect Elegant și adancit-out design de ambalaje cupcake.Ei vor face nunta,ziua de nastere,cabină de duș de mireasă,petrecere copil de dus mai elegant și minunat.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!