• Nuevo
Geeetech mai Noi Modernizate 2 in 1 se Spala si Vindeca Stație pentru LCD/DLP/SLA Modele Imprimate 3D 3D Printer UV răsină Cutie cu inel de Întărire placă Turnantă și Spălare Găleată,GCWO2 (GCWO2)

Geeetech mai Noi Modernizate 2 in 1 se Spala si Vindeca Stație pentru LCD/DLP/SLA Modele Imprimate 3D 3D Printer UV răsină Cutie

clasificat:
RON 250.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【2-ÎN-1】Mașină de Spălare și Cura de 2-în-1 de design promit clienților o bună și fără probleme, folosind experiența.În procesul de operare este acum mai eficienta, cu mai puțin efort pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite. 【Cele mai noi Modernizate Inteligent Vindecarea Control】 Încărcate cu 16pcs 405nm lampa UV margele, adăugat, de asemenea, mai mult de trei suplimentare lampa UV dreapta în partea de jos de sub placă,și să lucreze împreună cu 360°rotație vindecarea placă turnantă,în partea de jos de întărire are nici unghiuri moarte, care poate vindeca modele uniform și mai bine. 【Aspect actualizat și Funcții】 GCW02 adoptă o mult mai mult milostiv aspectul.Vine cu un ecran de culoare care vizual poate afișa ora și timpul rămas, și un buton cu RGB respirație lumina face operațiunea mai convenabil. 【Etanș Anti-UV Lumina Capota Cu Protecție Automată】 capacul se poate bloca 99,99% din razele ultraviolete pentru a proteja viziunea ta și de a evita scurgerile și volatilizare a stropirii cu lichid.Cu o inteligenta de detectare a senzorului, ridicarea capacului, în stare de funcționare va suspenda funcționarea auomaticly și emit un sunet, și va relua lucrul o dată capota este acoperit înapoi. 【Ideal Compatity 】Compatibil cu majoritatea LCD/DLP/SLA imprimante 3 D ca ELEGOO Marte, ANYCUBIC Foton, QIDI Umbra, NOVA3 D, și alte periodice rășină imprimante similare de a construi mărimea volumului ca o face pentru foton serie, care oferă un suport ideal pentru 3 D rășină amprente.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!