• Nuevo
Giantex în Picioare Baker Rack de Utilitate Cosul de Rulare Cosul de Stocare din Oțel Raft Raft de Metal ochiurilor de Plasă de Nivel Comercial, Bucătărie, Depozit, Garaj, Baie Organizator Rafturi W/Blocabile Roti (19.5 L)

Giantex în Picioare Baker Rack de Utilitate Cosul de Rulare Cosul de Stocare din Oțel Raft Raft de Metal ochiurilor de Plasă de Nivel

clasificat:
RON 57.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Rugină-Dovada și rezistent la apa de Raft de Depozitare】Plate din oțel tuburi și pigmentată a face acest depozitare coș elegant și ușor pentru a se potrivi aproape peste tot;-anti-rugina, rezistent la apă și ușor de curățat. 【Stabilă poate rezista până la 132 lbs (fiecare raft este de până la 33 lbs), care deține toate typles de lucruri cu ușurință, perfect pentru întreprinderile mici și camere de utilitate. 【Blocabile ușor și convenabil pentru a muta în jurul sau loc într-un loc permanent. 【Utilitate Coș】Perfect pentru birou, garaj , baie și bucătărie să dețină alimente, alimente, fișiere, documente, spălătorie, prosoape ,cartea, baie si bucatarie furnizor.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!