• Nuevo
Decorman Perdea Lumini de 48 de LED-uri USB Alimentat 8 Moduri Impermeabil Fereastră Perdea de Lumini Șir cu 10 Fluturi luminite de Craciun Petrecere de Vacanță Decorare Camera (Violet)

Decorman Perdea Lumini de 48 de LED-uri USB Alimentat 8 Moduri Impermeabil Fereastră Perdea de Lumini Șir cu 10 Fluturi luminite

clasificat:
RON 41.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

8 Moduri de Setări - Decorman Fluture Perdea de Lumini are 8 moduri de lucru, inclusiv : Combinație, In Waves, Sequential, SLO GLO, Schimbarea / Intermitent, Slow Fade, Twinkle / Flash, și de Echilibru Pe.Trebuie doar să conectați interfața USB dispozitiv și apăsați pe butonul de pe USB, apoi puteți selecta 8 moduri diferite de a satisface nevoile diverse.USB Alimentat - perdea lumini de basm este conectat printr-un cablu USB, astfel încât acesta poate fi alimentat de la banca de putere sau orice dispozitive de alimentare cu port USB, foarte convenabil de a folosi.De economisire a energiei și eco-friendly și nu de căldură după o lungă perioadă de timp de utilizare, deci este foarte sigur pentru decor!.Instalare ușoară - Nu șurub necesare, nu este nevoie pentru a detalia gaura perete.Atunci când se închide, se poate imbraca camera ta într-o taramul fermecat.Ca fluturii te însoțească și să te ducă într-o lume de vis(Notă : Fiecare Set doar 10 Fluturi).Decor Perfect și Minunat Cadou - Perdea de luminite sunt perfecte pentru interior si decoratiuni exterioare.Cum ar fi de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, festival, vacanță, nunta, petrecere, acasă, hotel, clădire comercială, centru comercial, etc. Acesta este cu siguranta un mare cadou pentru prieteni, familie, colegi și de cei dragi. 100% Garanție de Satisfacție - Dacă aveți orice probleme, înainte sau după cumpărare, doar nu ezitați să ne contactați.Ne-ar fi foarte bucuroși să vă ajuta să rezolve problemele tale.Luminozitate înaltă - atunci Când noaptea cădea, Fluture Perdea de Lumini se vor aprinde camera ta. 8 Moduri pentru tine de a alege - Fluture pe Perdea Lumini are 8 moduri de lucru și puteți controla de la butonul de pe USB.Ușor de operat.USB Alimentat - de economisire a Energiei și Fără Șurub Necesare.Perdea luminite sunt foarte convenabil de a folosi.Aplicarea pe scară largă - Pot fi agățate pe pereți, ferestre, usi, pomi de Crăciun etc. Pentru a decora Dormitorul, Petrecere, Festival și așa mai departe.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!