• Nuevo
ZQYD Inversiune Bancă Scaun de Fitness Echipament de Antrenament Inversiune Echipamente Umăr Inversat Artefact Auxiliare Inversat Scaun 1.13 (Culoare : 2)

ZQYD Inversiune Bancă Scaun de Fitness Echipament de Antrenament Inversiune Echipamente Umăr Inversat Artefact Auxiliare Inversat

clasificat:
RON 29.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

☆Bun Pentru Sănătate : yoga inversiune scaun poate ajuta organismul circulatia sangelui, alinarea dureri de gât și de spate.Este destul de bun pentru somn, ameliorarea oboselii și de a ajuta cu dvs. de înălțimea corpului.Se poate folosi, de asemenea, pentru antrenament și de a pierde in greutate la fel ca alte sporturi. ☆Materiale de înaltă Calitate : de înaltă densitate PVC căptușit pernă, t-tampoane de umeri și cap mai confortabil atunci când stăm cu capul în jos, nici o presiune pe cap și gât。. ☆Pentru a îmbunătăți circulația în organism, Crește puterea de bază, calma anxietatea și stresul, Promoveaza o piele sanatoasa si lupte de boală, Realinierea coloanei vertebrale. ☆Suport de corp, se face inversat se ridice la un standard mai libera, inversat scaunul poate fi dezasamblat pentru depozitare. ☆Scuti oboseală și forma corpului tau.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!