• Nuevo
VEGCOO C12 Reîncărcabilă, fără Fir, Mouse de Gaming Mice Tăcut faceți Clic pe Mouse-ul fără Fir 7 Smart Butoane PC Gaming Mouse Soareci Tehnologie Avansata de 2,4 GHZ Până la 2400 DPI (C12 Alb)

VEGCOO C12 Reîncărcabilă, fără Fir, Mouse de Gaming Mice Tăcut faceți Clic pe Mouse-ul fără Fir 7 Smart Butoane PC Gaming Mouse Soareci

clasificat:
RON 31.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

10m/32ft Distanta de Lucru și de Înaltă precizie de Urmărire fără Fir mouse : nu numai Că poate oferi conexiune de încredere, dar, de asemenea, o rată mai mare de răspuns în jocul concurenței, care vă poate da un sentiment de realizare. 30 de zile de Viață a Bateriei și Auto Modul de Economisire a Energiei pe Baza acestui Wireless Gaming mouse : nu va faceți griji mereu despre durata de viață a bateriei atunci când vă jucați jocuri, și dacă nu-l folosești după un timp, se va transforma în modul de dormit de la sine, și, de asemenea, puteți stinge lumina, nu pierde energie. 7 Smart Butoanele și 3 Niveluri ale DPI : optic gaming mouse este conceput pentru gamer, personalizate butoane nu va pierde timpul, și 1200-1600-2400 DPI va permite să controlați viteza și precisă a localiza locația.Respirație Lumina Verde : Doar una specială lumină roșie, nu deranjant atenția dumneavoastră atunci când utilizați acest PC gaming mouse-ul, vă puteți concentra atenția pe joc.Valoarea maximă Compatibilitate : Acest mouse de gaming este compatibil pentru windows, mac și Linux, potrivit pentru Notebook Laptop Mac Calculator PC Desktop surface pro, Chromebook și alte dispozitive, alegere bună pentru munca sau divertisment în casă și birou.Fiecare produs din VEGCOO se vor bucura de 45 de zile de bani înapoi și 12 luni fără griji de garanție.Culoare : C12 Alb.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!