• Nuevo
Copilul de Ceai cu Bule Dentiție Jucării,BPA Free Alimente Grad Silicon Teether cu Suzeta Clip,Extrem de Eficient Ameliorarea Durerii pentru Băiat și Fată,în condiții de Siguranță Congelator Dentitie Ou (de Cafea)

Copilul de Ceai cu Bule Dentiție Jucării,BPA Free Alimente Grad Silicon Teether cu Suzeta Clip,Extrem de Eficient Ameliorarea Durerii

clasificat:
RON 19.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Siguranța pe primul loc-100% BPA free alimente grad silicon,non-toxic,cleme de plastic,nu de metal,silicon suzetei clip este steadyr.Design convenabil-Boba ceai teether este dimensiunea perfectă și ușor de înțeles de proiectare pentru copil să dețină,suport suzeta este lungimea perfectă pentru haine pentru copii, pături, jucării, carucioare sau scaune de masina.Dentiție ameliorarea durerii-Copilul va avea o "ia și pune totul în gură" perioada de dentiție, dar durerea noastră relief jucărie are o suprafata texturata special și simt moale pe care copilul tau va iubi, de a face gingiile lui doară mai puțin, în timp ce, de asemenea, ajută dinții să înmugurească mai ușor și mai rapid.Perfect Cadou pentru Copii este o jucărie uimitor ca baby shower cadou,copilul în primul an de cadou,cadou de Paste,Ziua copilului cadou,cadou de Ziua Recunoștinței,de Crăciun pentru copii cadouri de crăciun.Mai multe opțiuni-există o mulțime de dentiție jucării în magazinul nostru,dinozaur,elefant,raton,tractor,masina, etc.Puteți naviga mai mult și să alegeți dumneavoastră preferat!. 100% banii înapoi de garantare - ne pasa de satisfacție de 100% .Dacă simțiți că aceste gumă de masaj nu a trăi până la așteptările dumneavoastră, anunțați-ne și ne promit un 100% banii înapoi de garantare.Culoare : Cafea.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!