• Nuevo
YTZW 2022 Nouă Explozie de Unghii,Unghii Adeziv Crema de Ștergere,Profesional Unghii Remover poloneză,Magic Nail Polish Remover,Descărcare unghii Unghii Instrument de Curățare (1BUC)

YTZW 2022 Nouă Explozie de Unghii,Unghii Adeziv Crema de Ștergere,Profesional Unghii Remover poloneză,Magic Nail Polish Remover,Descărcare

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Lipici pentru unghii Crema de Ștergere : Magic Nail Polish Remover, care va elimina toate tipurile de lac de unghii pe suprafața unghiilor, fără a provoca disconfort la unghiile tale.Este foarte potrivit pentru tine, care de multe ori face lac de unghii.Îndepărtarea ușoară : Nu este nevoie de a aplica, nu este nevoie pentru a se pisa, doar se aplică ușor, puteți elimina cu ușurință și rapid culoarea!Automate de rupere, care se încadrează off, zero daune armura, economisind timp și energie.Non-iritant : Acest produs realizat din ingrediente naturale, foarte usor miros, poate elimina lac de unghii cu ușurință și nu trebuie să vă faceți griji despre eliminarea unghii cu gel unghii va deteriora unghia.Ușor de Utilizat : Doar ușor frotiu, și așteptați 3-5 minute, suprafata unghiei automat va izbucni, și apoi scoateți-l ușor cu un mic oțel împingător.Funcția : lacul de Unghii este ușor de utilizat.Potrivit pentru uz profesional sau uz zilnic.Lac de unghii remover este făcută din materiale naturale, nici un miros înțepător.Culoare : 1buc.

Proprietățile

  :
Culoare:
Transparent
Capacitate:
15ml
Cum să utilizați:
1. Gata :
2. Utilizați o bandă mată pentru a poloneză de Unghii Top Coat :
3. Aplica unghii remover și să încercați pentru a evita aplicarea pe pielea din jur. :
4. Așteptați 1-2 minute, până când lacul de unghii este complet izbucni :
5. Împinge departe reziduale lac de unghii :
6.Scoateți lac de unghii :
Ambalare Includ:
1/2/3PCS * Lipici pentru Unghii Crema de Ștergere :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!