• Nuevo
Magic Nail Polish Remover 2 bucăți, Coaja de Pe La 2-3 Min, Profesional Rapid și Ușor Indeparteaza Inmuiati-Off Gel, Acrilic si Unghiile Șelac, Nu este Nevoie de Folie, Macerat Sau Folie, Nu strica Unghiile Albastre (2 bucăți)

Magic Nail Polish Remover 2 bucăți, Coaja de Pe La 2-3 Min, Profesional Rapid și Ușor Indeparteaza Inmuiati-Off Gel, Acrilic si Unghiile

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????PLANTE NATURALE FORMULA : ingredientele de unghii remover poloneză sunt extrase din plante naturale, care este inofensiv pentru organismul uman și are un miros de lumină. ????PROTEJA UNGHIILE : nu este nevoie pentru a șterge unghiile greu, doar ușor se aplică demachiant pe unghii, și apoi așteptați timp de 2-3 minute, suprafata unghiei automat va rupe, nu vă faceți griji despre eliminarea lac de unghii va deteriora unghiile. ????EFICIENTE ȘI de ECONOMISIRE a TIMPULUI : Aceasta este o imersiune lacul de unghii care se poate elimina cu ușurință lac de unghii, fără a cheltui o mulțime de timp profesional de curățare a unghiilor.Este potrivit pentru UV unghiile de plastic, unghii acrilice, unghii naturale și alte cuie. ????OPERARE SIMPLĂ : procesul De funcționare este simplu și rapid.Este foarte delicat potrivit pentru doamnele care doresc o varietate de stiluri directe.Te vei simti bucuria de a avea o varietate de unghii frumoase in fiecare zi. ????Notă : UV de unghii, extensii de unghii este recomandat pentru a elimina primul strat de etanșare, timpul de descărcare a unghiilor, de asemenea, trebuie să fie mai lung, sfaturi de unghii trebuie să fie eliminate de unghii remover poloneză.Dimensiune : Albastru 2 bucăți.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!