• Nuevo
Complet Estompat de Cristal Lampă de Masă cu Porturi USB,fără Trepte de Reglaj Lumina Noptieră cu 1 USB-C și 1 USB-UN Port de Încărcare,Elegant Cristal Noptieră Lampa pentru Camera de zi,Dormitor(Bec Inclus)

Complet Estompat de Cristal Lampă de Masă cu Porturi USB,fără Trepte de Reglaj Lumina Noptieră cu 1 USB-C și 1 USB-UN Port de Încărcare,Elegant

clasificat:
RON 71.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Design Modern și Elegant de Cristal Abajur】decorative cristal lampă de masă cu metal și cristale uite atât de luxos și elegant,și mai mult de o sută de cristale k9 sunt cu fir de mână.Decor Perfect pentru dormitor, living, birou și dressing. 【Actualizat fără Trepte de Reglaj Lampă de Noptieră】Proiectat cu un comutator rotativ de la baza, această lampă de noptieră poate fi adaptat la orice luminozitate dorit de la 0%-100% , nu conteaza daca sunt de lucru, de lectură sau de dormit, doar alege-l pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra. 【Modernizate 2 in 1 Porturi USB】Romantic noptieră lumina cu USB și port USB-C,care înseamnă că puteți încărca simultan pentru toate tipurile de telefon,tabletă,kindle,ipad și mai multe dispozitive electronice.Aceste porturi USB va funcționa indiferent dacă lampa este pornit sau oprit. 【30.000 de Ore de Viață Estompat Bec LED Inclus】gratuit estompat E26 Bec LED este inclus în pachet pentru a salva timp în găsirea unei compatibil bec.De înaltă calitate becuri edison poate oferi o strălucire gratuit, non-pâlpâie și lumină caldă. 【Mare Cadou】Un mare cadou pentru prietenii și familiile pe care Mulțumiri Zi, în Ziua de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, etc. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Vom avea tendința să cererea dumneavoastră în termen de 24 de ore.satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră!.BBHome este un inovarea bazată pe proiectare companiei,furnizarea de produse de calitate pentru a satisface tine este misiunea noastră.Toate produsele noastre sunt proiectate și fabricate profesional,Acest cristal lampă de masă este fabricat de înaltă calitate de cristal si metal-materiale,modernizarea porturi USB de tip a+C port pentru a satisface mai diversificate de încărcare nevoile.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!