• Nuevo
VEYFIY Lampa de Podea, Lămpi pentru Dormitor și Camera de zi, Moderne în Picioare Lumină cu Abajur din Sticlă, de uz Industrial 68 cm Inaltime Lampa cu E26 Priza, Lumina de Muncă, Lectură, Negru (Becul Nu este Inclus)

VEYFIY Lampa de Podea, Lămpi pentru Dormitor și Camera de zi, Moderne în Picioare Lumină cu Abajur din Sticlă, de uz Industrial 68

clasificat:
RON 87.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

➤Decor Elegant : Eleganta înalt lampa amestecuri de bine cu aproape orice decor stil, are de înaltă calitate din metal si abajur de sticla, care oferă estetica de design.Înalt în stil, acesta oferă răspândită lumina peste întreaga cameră vă puneți-l în. ➤Usor de instalat : Nu sunt necesare instrumente, lampa poate fi instalat în 5 minute.6,6-picior-lung de sârmă este ușor să se mute, acesta poate fi plasat într-un colț sau umplute între modulare scaune.Lampa colț este în UL și certificate FCC, în condiții de siguranță, și sigur de a utiliza. ➤Fi propriul tau designer : permanent lampa se potrivește cu diferite forme de E26 Baza Bec (40 W Max), pentru a alege becul potrivit nevoilor.Un cald (2000-3000 K) bec meciuri dormitor adaugă lampa iluminare ambientală, mai calde temperaturi de culoare oferă o mai relaxat strălucire. ➤Perfect pentru lectură : neutru (3000-4500 K) E26 baza bec emite o lumina, plin de viață, care se reflectă în umbra de sticlă și se răspândește o moale, sofisticat lumină indirectă.Lampa de citit permite toată lumea să se bucure de minunat timp de lectură (Becurile nu sunt incluse). ➤Mai puțin stres pentru ochi : Biroul de iluminat poate fi folosit ca o lampă interioară.Lumina zilei (5000 K și de mai sus), bec emite un revigorant de lumină.Abajur de sticla, care are perfecta de transmisie a luminii asociat cu lumină albă strălucitoare, încurajează concentrarea la locul de muncă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!