• Nuevo
STANI 2 Sertar Lateral Dulap, 2 Sertar Lateral Dulap cu sistem de Blocare, Metal Laterală sertar pentru Casa si Birou (Negru)

STANI 2 Sertar Lateral Dulap, 2 Sertar Lateral Dulap cu sistem de Blocare, Metal Laterală sertar pentru Casa si Birou (Negru)

clasificat:
RON 41.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【2 Sertar Lateral Dulap】100% materiale din oțel se face în solid laterale fișete.Cu robust de construcții din oțel și beton armat structura, este anti-rugină și asigură o greutate mai mare capacitate.Cabinet. 【Științifice Sistem de Blocare】Toate sertarele pot fi deschise și aproape în liniște și rapid.Atunci când un sertar a fost deschis, centralizare sertar sistem previne alte sertar de deschidere, care previne bascularea. 【Reglabil Spațiu de Stocare Mare】2 mai adânc sertare laterale dulap oferi spatiu de stocare mai mare, echipat cu reglabil agățat rod, permite flexibil magazin A4, Letter, Legal fișiere de dimensiuni față, în spate sau lateral de lateral. 【Grele de Design】Cu oțel robust de construcție și structura ranforsata, este anti-rugină și asigură o greutate mai mare capacitate.Suficient de puternic pentru a pune imprimanta și scanerul. 【Repede NE Depozitul de Transport】 : STANI laterale arunca cabinet vor fi trimise și livrate rapid ( 3-5 zile lucratoare).Și puternic pachet evita deteriorarea în timpul transportului.Orice problemă, contactați-ne și vă vom oferi cele mai bune servicii și soluții.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!