• Nuevo
Leathercraft Marginea Beveler Skiving DIY Meșteșug Instrument de Piele Beveler Șanfrenare Instrument de Tăiere pentru Acasa, Accesorii Hand-Made(6mm)

Leathercraft Marginea Beveler Skiving DIY Meșteșug Instrument de Piele Beveler Șanfrenare Instrument de Tăiere pentru Acasa, Accesorii

clasificat:
RON 43.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

La leathercraft marginea skiving beveler instrumentul este fabricat din oțel de înaltă calitate și are un mâner din lemn care se potrivește confortabil în mână.A face tăiat o parte de piele mai subtire.În general, utilizate oriunde pe spate din piele.Piele marginea skiving tool este ușor și portabil,ușor de transportat, care este convenabil pentru tine să-l aducă la oriunde doriți.Potrivit pentru tăiere oblică de piele margini, răzuire piele grosime, și de a face din piele pull link-ul de capete.Ansamblu cap lopata cu două radiani pentru a evita inegale peeling grosime.Caracteristici : 1. La leathercraft marginea skiving beveler instrumentul este fabricat din oțel de înaltă calitate și are un mâner din lemn care se potrivește confortabil în mână.2. A face tăiat o parte de piele mai subtire.În general, utilizate oriunde pe spate din piele.3. Piele marginea skiving tool este ușor și portabil,ușor de transportat, care este convenabil pentru tine să-l aducă la oriunde doriți.4. Potrivit pentru tăiere oblică de piele margini, răzuire piele grosime, și de a face din piele pull link-ul de capete.5. Ansamblu cap lopata cu două radiani pentru a evita inegale peeling grosime.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Piele Edger Material : lemn de Santal și Steel Blade latime : 4mm, 6mm, 8mm, 10mm (opțional) Mâner Culoare : Black Total lungime : Aprox. 150mm / 5.9 in Package Lista : 1 * Piele Edger Note : 1. Vă rugăm să permită o ușoară eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!