• Nuevo
Într-adevăr Lucruri Bune Întâlnirea de Dimineață Chips-uri pentru Copii - Început de Conversație pentru PreK prin Elementară săli de Clasă - Elevii să Învețe și de a Îmbunătăți Comunicarea, Ascultarea, & Abilitățile de Vocabular - Robust, rezistent la apă și - Inclus: 40 Înt?

Într-adevăr Lucruri Bune Întâlnirea de Dimineață Chips-uri pentru Copii - Început de Conversație pentru PreK prin Elementară săli

clasificat:
RON 30.38

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Hrăni Sănătos Abilitățile de Conversație : Una dintre cele mai importante abilități de viață—influențează fiecare parte a omului călătorie—este o comunicare eficientă.Oferi copiilor un impuls încurajator într-un mod distractiv cu Întâlnirea de Dimineață Chips-uri.Aceste angajarea pic de discuri oferă 40 de creație întrebări pentru ca elevii să reflecteze și gânditor raspuns ca ei iau transformă în sală de clasă sau homeschool spațiu.Mare de practică pentru a vorbi în public și, folosind cuvinte noi de vocabular!.Durabil cu toate acestea, există ceva foarte special, despre tactic atrăgătoare 6cm circulară chips-uri în propria lor handy zip-top sac de depozitare.Artizanale de robust pal și clar-acoperite pentru wipeable reutilizare, fiecare cip are un design plin de culoare și unic întrebare.Aceste prietenos bucăți dura ani de perspicace amintiri din școala primară săli de clasă.Îmbunătăți Dinamica de Grup lăsa un nou venit folosi un cip pentru a începe lor de clasă introducere; a sparge gheața după o lungă perioadă de vacanta sau de vacanță; sau să le ia de-a lungul în autobuz, în timpul unui grup de excursie.Profesorii și Părinții Pot Conta Pe Noi : Din 1992, am fost inovatori de clasă consumabile profesorii pot avea încredere.Vom avea la fel de multă mândrie în educația elevilor, ca și tine.Deci, dacă Întâlnirea de Dimineață Chips-uri nu fac lucruri foarte bune pentru clasa ta, vă rugăm să ajunge și vom face lucrurile bine.Ne sunt dedicate pentru îmbunătățirea mediului de învățare!. 40 unic lucios pal chips-uri, 22¼" diametru fiecare. 40 de întrebări pentru a solicita conversație, și de mare pentru scris solicită. 1 zip top sac de depozitare.Mare pentru ice-breaker activități.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!