• Nuevo
SAMSUNG 75 Inch Clasa Cadru Serie - 4K UHD LED Dublu Cuantice HDR Smart TV cu Alexa Built-in (QN75LS03AAFXZA, 2021 Model) (Reînnoit)

SAMSUNG 75 Inch Clasa Cadru Serie - 4K UHD LED Dublu Cuantice HDR Smart TV cu Alexa Built-in (QN75LS03AAFXZA, 2021 Model) (Reînnoit)

clasificat:
RON 116.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

ART MODE : Cadru transformă într-o frumoasă operă de artă atunci când nu te uiți la TELEVIZOR.Activa built-in senzor de mișcare astfel încât ori de câte ori ați mers pe jos în cameră, TELEVIZOR afișează unul dintre dumneavoastră preferat de selecții.MAGAZIN de ARTA : Cumpara piese individuale sau abona la o bibliotecă cu peste 1.400 de+ a stabilit și artiști în curs de dezvoltare de lucru.* *Se aplică taxe pentru serviciul de abonament. 100% CULOARE VOLUMUL CU QUANTUM DOT : UN miliard de sta-adevărat nuanțe uluitoare de culori.* *QLED televizoare pot produce 100% Culoare Volumul în DCI-P3 spațiu de culoare, formatul pentru cele mai multe ecrane de cinema și HDR filme pentru televiziune.CADRU PERSONALIZABIL : Ridica spațiu pentru a face Cadru propria ta prin creșterea cu diferite stiluri cadru și opțiuni de culoare.* *Personalizabil ramele vândut separat.PROCESOR CUANTIC 4 K : Ridica imaginea ta la 4 K cu mașină de baza AI.ALEXA BUILT-IN : Cere mai mult de la TV.Doar cere Alexa pentru a deschide aplicații, schimba canalul, de căutare pentru filme și spectacole, muzică joc, de control acasă inteligent dispozitive și mai mult.Să vorbesc cu Alexa, apăsați și țineți apăsat butonul mic de pe telecomandă.Dacă aveți hands-free activat doar spune, "Alexa" și de a pune o întrebare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!