• Nuevo
E12 Bec led 120V 6000K Lumina Alba 5W 500LM Candelabre Șurub de Bază, cu Halogen Bec de Înlocuire a 15-50W, pentru Lumina de Noapte, Frigider Lumină (Pachet de 4)

E12 Bec led 120V 6000K Lumina Alba 5W 500LM Candelabre Șurub de Bază, cu Halogen Bec de Înlocuire a 15-50W, pentru Lumina de Noapte,

clasificat:
RON 15.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★ ECONOMISIREA de BANI : Consum mai mic și o mai Mare Luminozitate, 5 W LED inlocuieste 15 W-50watt bec cu halogen, de a salva până la 90% la factura de energie electrică. ★ MICI DIMENSIUNI : Dia 0.63 inch X L1.89 inch, suficient de Mic pentru a se potrivi în corp de iluminat în cazul în care spațiul este limitat, de montaj filetat care se pune în priză directă, a se potrivi într-o varietate de podoabă. ★ Durată LUNGĂ de VIAȚĂ : - a Făcut cu ceramica si clar materialul PC, mai mică de căldură, Sfărâma rezistent, mai sigur decât becurile cu halogen, Cu o durata de viata de pana la 30000 de ore, puteți reduce stresul de frecvent înlocuirea becurilor. ★ De ÎNALTĂ INDEX de REDARE CULOARE : Ra>80. Acest E12 bec poate arăta adevărata culoare a obiectelor de bine. 6000 K lumina Zilei temperatura de culoare oferă lumină foarte strălucitoare.nu flicker, nici zumzet de sunet si ochi-de protecție. ★ GAMĂ LARGĂ DE UTILIZARE : se Potriveste pentru Lămpi de Birou, ventilator de tavan lumina, candelabre, lumina de Noapte, Frigider lumină, hol sconces și etc. Culoare : Alb Lumina Zilei.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!