• Nuevo
Legat de oțel Sigiliu, Convenabil Stabil Anti-rugina Legat Deschide Sigiliul pentru Uz Profesional pentru uz General pentru animale de COMPANIE de Ambalare Curea de Tensionare Etanșare(default)

Legat de oțel Sigiliu, Convenabil Stabil Anti-rugina Legat Deschide Sigiliul pentru Uz Profesional pentru uz General pentru animale

clasificat:
RON 125.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Suprafața placată cu zinc pentru a preveni ruginirea-o anumită măsură.Fabricat din oțel de înaltă calitate material, de înaltă rezistență și durabil în uz.Munca cu manualul legat de tensionare etanșare.Potrivit pentru animale de COMPANIE de ambalare curea din 13-16 mm lățime.Aceste legat de garnituri sunt proiectate cu spini mici pentru a preveni alunecarea, crește tensiunea de la nivelul articulațiilor, și de a asigura marfa de siguranță.Culoare : default.

Proprietățile

Tip De Element:
Legat De Etanșare
Material:
Oțel
Element Dimensiune:
16x27mm / 0.63x1.06in
.ne-text de masă td,.ne-text masă lea,;.ne-text masă, :
Lista De Pachete:
1000 x Legat de Etanșare :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!