• Nuevo
Patio Loveseat Cover - 420D Canapea în aer liber Patio Acoperă Canapea Acoperă cu Cordon Tiv + 4 faceți Clic pe-Aproape Curele, rezistent la apă în aer liber Loveseat Acoperi Mobilier Terasă în aer liber Acoperă (55 L x 38 D x 35 H)

Patio Loveseat Cover - 420D Canapea în aer liber Patio Acoperă Canapea Acoperă cu Cordon Tiv + 4 faceți Clic pe-Aproape Curele, rezistent

clasificat:
RON 197.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★【 Excelent Rezistent la Apă】Această terasă în aer liber loveseat capacul este realizat din clasa marin 420 denier greu de tesatura oxford,plus un extra UV și apă repellant de acoperire,care posedă mult mai bine apă-dovada de performanță decât cele mai comune capac nailon,complet poate rezista oricărei furtuni și căderi masive de zăpadă din exterior loveseat. ????Vă rugăm să verificați dimensiunea produsului pentru această acoperire.Vă rugăm măsura Loveseat înainte de a face achiziția. ★【Loveseat canapea acoperă cu Custom Fit】Patio acoperă canapea dimensiune 55" L x 38" D x 35" H. cordon tiv cu șnur reglabil + 4 faceți clic pe-aproape hamul asigura o personalizate se potrivesc cu excepționale de securitate pe vânt zile. ★【Ventilație perfectă】Nostru canapea și loveseat capacele sunt proiectate cu 2 ochiuri guri de aer,care susține o bună circulație a aerului în interiorul capacului,nu vă faceți griji despre condens si balonul în zilele cu vant puternic. ★【Protecție suplimentară】Marin-grad de mare densitate poliester loveseat canapea acoperire,rezistent la zgarieturi si praf rezistent,eficient bloc mici de praf și murdărie, cu acest aer liber canapea acoperi,de asemenea, protejează în mod eficient patio mobilier canapea din seva de copac și găinaț de pasăre,oferă toate vreme de protecție a anului. ★【Ușor de instalat și de Stocare】2 armat căptușit mânere scurta de timp și efort pentru a instala sau elimina acest negru loveseat acoperi.Pachetul vine impreuna cu un sac de poliester pentru depozitare convenabilă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!