• Nuevo
2.76 inch Rosu 7 Numărul de Ziua de Lumânări, de Mărime Mijlocie Numeralul 7 Tort/Cupcake Toppers Sărbători și de Decorare pentru Copii /Adulți de Partid și de Acasă de Copt. (Numărul 7 Roșu)

2.76 inch Rosu 7 Numărul de Ziua de Lumânări, de Mărime Mijlocie Numeralul 7 Tort/Cupcake Toppers Sărbători și de Decorare pentru

clasificat:
RON 71.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1.【NUMĂRUL Lumânare Dimensiune】 : Aceasta lumanare cu o înălțime care măsurile 2.76 inch și 1,9 cm lățime .Potrivit pentru a pune pe prăjituri sau prajiturele. 2.【Gamă largă de Scenarii de Aplicare】 : Mat culoare Roșie lumânări sunt excelente decoratiuni pentru torturi sau prăjituri ceașcă, ele sunt de asemenea potrivite pentru nunta, aniversare, Crăciun, festivalul de sărbătoare sau diverse petreceri etc. 3.【Avans Material】 : Toate numărul lumanari sunt realizate de Avans de înaltă calitate Eco-friendly, non-toxice ceara materiale.Nu iese fum Fara ceara scade atunci când acestea sunt de ardere, flacăra este foarte stabil și arată foarte elegant. 4.【Timp de ardere】 : Numărul 6, timpul de Ardere este de aproximativ 3 până la 4 minute, ai timp suficient să ai termina cantecul. 5.【După vânzarea de servicii】 : Nu a Mulțumit - o Înlocuiască cu o nouă lumânare sau plin de bani înapoi, Până la tine.Nimic, doar nu ezitați să ne contactați Echipa Noastră de Aici întotdeauna să vă asigurați că sunteți 100% mulțumit cu dvs. de cumpărături. 1.Puteți alege orice număr de 0-9, sau a le combina într-12,13,14,15,16,17,18,19,21,39,60,70,80. 2.Digital lumânări adăuga eleganță și mister la sărbătoare. 3.Potrivite pentru orice sarbatoare,zile de nastere, nunti, reuniuni,tema de partid și așa mai departe. 4.Pachetul Include : 1× numărul de ziua lumânare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!