• Nuevo
4 Culori de Apus Lampa Neon Apus de soare de Noapte Luminile Lampa de Proiecție , 360° LED Rainbow Podea Lampa Proiector pentru Petrecere de Craciun Decor (4 in 1)

4 Culori de Apus Lampa Neon Apus de soare de Noapte Luminile Lampa de Proiecție , 360° LED Rainbow Podea Lampa Proiector pentru Petrecere

clasificat:
RON 49.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【 Mai multe Culoare Lumina Lămpii】4 culoare lumina apus de soare vine cu 4 culori schimbătoare, apus de soare/soare/apus de soare roșu/curcubeu, moale și nu lumini orbitoare, personalizate romantic vizuale lampa, se aruncă romantic lumina de fundal pentru fotografie. 【360° Rotit și Înălțime Reglabilă】lumina apus De soare suportul poate fi rotit la 360 de grade, dimensiunea și forma de halo poate fi ajustată prin rotirea lampa.Înălțimea de la 10.8 la 15în, ușor de transportat, echipat cu interfață USB, doar un power bank poate fi folosit. 【Eficiente energetic】apus De soare schimbare de culoare a lămpii este realizat din aluminiu de înaltă calitate, stabil bază de lampă de catarg, non - glare și nici căldură, de 30.000 ore lung serviciu viață.Apus de soare Perfect lampa de proiecție pentru a lua imagini live broadcast. 【Neon Party Lumini de Noapte】atmosferă de lumină este mare pentru iluminat și un unic prop pentru fotografie.Această lampă de curcubeu nu numai să fie folosit ca o podea lumina de noapte, dar, de asemenea, ca un decor lampa pentru dormitor, living, sala de mese.Curcubeu apus de soare lumini de neon sunt indispensabile pentru strălucire partid. 【CUM SĂ OBȚINEȚI SPRIJIN】Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați prin : Contul - Contactul Vânzător - O Comanda am Plasat - Selectați Un Subiect - Scrie Mesaj.Personalul nostru profesionist de vânzări este online 24 de ore pe zi pentru a vă servi. 4 Culori (apus de soare/apus de soare roșu/soarelui/curcubeu). Rotație de 360 de Grade.Reglabile pe înălțime (până la 15în).Aliaj de aluminiu de fabricație.Cablu Usb(80).Înălțime : 10.8~15.Greutate : 16 oz.Lampa cordon tip : LED chip.Tensiune de alimentare : USB 5 V-1 A.Unic proces de producție, factor de transmisie luminoasă ridicată, consum redus de energie.Fără căldură în timpul utilizării continue pentru 24 de ore.Reglabil pe înălțime de la 10,8 la 15 inch, oferindu-vă mai multe opțiuni.Ușor și portabil, poate fi folosit cu putere mobil, esențiale pentru călătorie. Rotativ 360° design pentru a satisface toate-a rundă de nevoi.Aliaj de aluminiu lampă titularului, textura mata.Apus de soare/Soare/Apus de soare roșu/Curcubeu.Rotiți soclul becului, scoate card de culoare, înlocuiți culoarea pe care doriți, și să-l arate imediat. 4 Culori (apus de soare/apus de soare roșu/soarelui/curcubeu)360 de Grade rotation Height reglabil (până la 15în)aliaj de Aluminiu manufacturing Usb cablu(80).Înălțime : 10.8~15 in Weight : 16 oz Lamp șirag de mărgele tip : LED chip Voltage : USB 5 V-1 A.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!