• Nuevo
RHINOCATS 30 buc Magneți de Frigider,Magneți de Frigider,Rotund Magneți de Ferită, Multi-Utilizare pentru Birou, Hobby-uri, Meserii și de Științe, Mici Dimensiune: 12mm x 3 mm(DxH)

RHINOCATS 30 buc Magneți de Frigider,Magneți de Frigider,Rotund Magneți de Ferită, Multi-Utilizare pentru Birou, Hobby-uri, Meserii

clasificat:
RON 15.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Magneți mici cu Putere Puternic : Acești magneți sunt realizate din cel mai Puternic Material Magnetic, care au excelente densitatea de flux magnetic și foarte puternică forță magnetică.De dimensiuni mici, cu suficientă putere exploatație pentru utilizare normală.Rugina Rezistent și Durabil : Ni-Cu-Ni (Nichel-Cupru-Nichel) placat pe suprafața, oferă rezistent la rugina de protecție și arată strălucitor, crește longevitatea Magneți.Rezistență Mecanică excelentă : în Comparație cu altele, acest mangets au o rezistență mecanică excelentă și este greu de a sparge.Deși este puternic, nu este la fel de puternic ca fierul, vă Rugăm să folosiți-l cu grijă.Aplicatii nelimitate : Există diverse utilizări în funcție de o idee, cum ar fi uz casnic, rechizite de birou, fabrică de producție, depozite, activități educaționale, etc. Ceea ce Veți Obține : magneți Mici(12mm D*3mm H) 30buc , fără griji de 1 lună garanție, Dacă nu sunteți mulțumit cu acest magnet în perioada de garanție, le-a reveni pentru o rambursare completă sau înlocuire.Dimensiune : 12x3mm30 Packs.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!