• Nuevo
Titularii oală Set de 2, cu Limpede Transparent Coajă de Silicon și Frumoasa Floare de Cactus, Căptușeală din Bumbac, Rezistent la Căldură până la 500 F Bucătărie, Cuptor Mănuși de Titularul Oală pentru Gătit (Floare de Cactus, Potholders)

Titularii oală Set de 2, cu Limpede Transparent Coajă de Silicon și Frumoasa Floare de Cactus, Căptușeală din Bumbac, Rezistent la

clasificat:
RON 91.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Silicon. 1. DESIGN UNIC : acest pachet de două ovale în formă de 7.5"x10" Titularii Oală, design diferit pentru a se potrivi dvs. de bucatarie. 2. REZISTENTE la CĂLDURĂ SILICON TRANSPARENT TITULARII OALĂ : Vom folosi ALIMENTE GRAD silicon eco-friendly material de izolare, Oferind o protecție de până la 500°F, mai mic Rece la -50°F. Bine protejați-vă mâinile și încheieturile de la arsuri. 3. TEXTURĂ NON-ALUNECARE PRINDERE : Cu silicon Diamond model textura pe palma de suprafață, care este furnizată non-alunecare grip de toate instrumentele de gătit.Ușor de întreținut mașină de spălat. 4. CONFORT ȘI FITNESS : Vom folosi eco-friendly și de înaltă calitate material silicon pentru exterior, poliester moale de bumbac pentru umplere și durabil TC țesături pentru căptușeală, făcându-l sentiment confortabil și flexibil de prindere. 5. MANOPERA AMENZII ȘI UTILIZAREA DURABIL : MANOPERA de ASIGURARE a CALITĂȚII : urmați cu Strictețe de cusut standard de 1-inch 8-9 ochiuri, ceea ce face ca tesatura si silicon perfect, durabil și buna combinatie.Fiecare vas titularul va fi testat de 7 ori de QC pentru a asigurați-vă de înaltă calitate.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!