• Nuevo
Epica Silicon Acoperite cu husă masă de Călcat - Rezistă la Arzător și Colorare - 15x54 (Demipensiune nu sunt Incluse), (Gri, 15x54)

Epica Silicon Acoperite cu husă masă de Călcat - Rezistă la Arzător și Colorare - 15x54 (Demipensiune nu sunt Incluse), (Gri, 15x54)

clasificat:
RON 29.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

DE la EPICA, PENTRU TINE : de Lucru cu produsul ingineri, Epica echipa conceput o masă de călcat pe care surclasează celelalte și arată bine.Impermeabil, complet ajustabil, și cu un reflectorizante silicon non-arde de acoperire, care vă ajută fier mai repede și cu mai puțin de aburi.CALITATEA MAȘINĂ de spălat SILICON UMPLUTURĂ PENTRU DURABILITATE REMARCABILĂ : Proteja hainele tale în timp ce protejarea călcat și masă de călcat.Această mașină de spălat, industrial bord acoperi cu ușurință se ocupă frecvent de călcat sesiuni și le depășește similare se referă la bord datorită arde-rezistent strat de silicon.CARLIG SI BUCLA BANDA CURELE ȘI ELASTICIZATĂ MARGINILE VĂ DAU O SIGURE, NON-ALUNECARE : Nu vă faceți griji despre placa ta de acoperire alunecarea și lăsând marginile expuse.Epica de Călcat Capacele se potrivesc frumos an după an.De DIMENSIUNI GENEROASE ȘI UȘOR ADAPTATE PENTRU a se POTRIVI O GAMA LARGA DE PLACI : 15 inch x 54 inch acoperi dedicat pentru toate standard de dimensiuni mese de călcat și elasticizată margini și cârlig si bucla banda curele oferi o potrivire personalizata.REFLECTĂ CĂLDURA ASTFEL de CĂLCAT MERGE mai REPEDE : ingenios de argint silicon suprafață reflectă căldura de fier, astfel încât să realizeze perfect, fără riduri haine într-o fracțiune de timp.DE CĂLCĂTORIE, RAPID ȘI UȘOR.Există câteva treburi mai urât decât de călcat.Se poate simti plictisitor, consumatoare de timp și greu pentru a obține dreptul.Epica de Călcat Capacul a fost special conceput pentru a accelera și de a îmbunătăți performanța în timp ce.stau perfect în loc.PROIECTAT INTELIGENT.Am lucrat mână-în-mână cu o echipa de produs de ingineri pentru a crea o masă de călcat capacul care face de călcat.surprinzător de ușor. • Strat de silicon - reflectă căldura deci de fier mai repede și cu mai puțin de aburi. • Padding suplimentare capac rezistent la apa - pentru-un-rid gratuit suprafață de călcat. • Elasticizată Tăiate - se extinde sau contracte de perfect se potrivesc placi standard. • Reglabil Carlig si bucla banda curele - păstrați capacul ferm în loc.PROIECTAT PENTRU A SE POTRIVI.Epica de Călcat Acoperi modelului inteligent, elasticizată tăiate permite să perfect se potrivesc cel mai standard-dimensiuni placi.A.bretele reglabile velcro de a organiza și strângeți-le, în același timp prevenind suplimentare ridurile și cutele, în timp ce.păstrarea pad ferm în loc.PROIECTAT DE NOI.Epica este o companie mică, obsedat de aducându-vă de confortul de acasă prin intermediul tehnologiei avansate.Noi.se concentreze pe luarea ceea ce funcționează bine, îmbunătățirea acesteia, și oferindu-vă ceva mai bine, astfel încât să puteți captura și.experiența magia de acasă în fiecare ceașcă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!