• Nuevo
3-Tier Curge Boluri de Apă Desktop Cascada Masă Fântână ,Masă Fântâni Caracteristică,Accent Perfect pentru Orice Birou, Living,Spațiu de Locuit, Baie si Dormitor (9.65 inch, Gri)

3-Tier Curge Boluri de Apă Desktop Cascada Masă Fântână ,Masă Fântâni Caracteristică,Accent Perfect pentru Orice Birou, Living,Spațiu

clasificat:
RON 60.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

MATERIAL : POLYRESIN.Apa curge în jos trei niveluri, creând un sunet liniștitor.Rapid și în condiții de siguranță de transport de la NOI, timp de livrare : 3-5 zile lucrătoare.Cu Dimensiuni adecvate : 8.46*8.46*9.65 inci.Această fântână mică este mare pentru decorarea biroului, camera de zi, casa de vacanta, etc. Mini masă de apă de fântână oferă relaxare și liniște.Ascultați sunete de apă în cascadă crashing jos pe nivelurile de mai jos ca au balansați ușor să dormi sau de a aduce un reconfortant de relief de stres.Fiecare Meditație fantana are un built-in automat pompă submersibilă care continuu circula apa(umplut cu apa) menținându-l mai sigur, mai curat.UȘURINȚA DE UTILIZARE : Nu există sanitare este necesar, pur și simplu adăugați apă la fântână și conectați la o priză electrică standard; Camuflate spate usa laterala pentru acces rapid la pompa si lumina.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!