• Nuevo
KULARIWORLD Masina Control de la Distanță 1/18 baterie Reîncărcabilă de Înaltă Viteză RC Cars Jucarii pentru Baieti Fete Vehicul de Curse Hobby-ul cu Led-uri de Lumină de Crăciun Cadouri de Ziua de nastere pentru Copii (Rosu)

KULARIWORLD Masina Control de la Distanță 1/18 baterie Reîncărcabilă de Înaltă Viteză RC Cars Jucarii pentru Baieti Fete Vehicul

clasificat:
RON 39.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1/18 Reîncărcabilă Rapid Auto pentru Copii : Echipat cu două baterii reîncărcabile.Poate fi folosit aproximativ 20-30 de minute pentru fiecare baterie după încărcarea completă (40-60 de minute pentru 2 baterii, care depinde de funcționare).Masina de viteza poate ajunge până la 18 de KM pe oră pentru o experiență de conducere interesant.Orbitor de Lumină Led-uri : luminoase faruri cu led-uri vor lumina cu o mișcare înainte.Ea este din această lume, atunci când orbitor faruri stralucitoare în întuneric.Rotile sunt fabricate din cauciuc de inalta calitate pentru a preveni alunecarea.ABS puternic, corp din plastic, pentru a preveni zgârierea.Ușor de Control între 100 FT Distanta de Control : Complet funcția înainte/în marșarier/ stânga/dreapta și opri.Cea mai buna jucarie perfect pentru copii de varsta de la 3,4,5,6,7,8,9. O mare zi de naștere sau de Crăciun cadou pentru copii.Dimensiunea perfectă și performanță : Masina de măsuri de 9" X 4.3 "X 2.4" .Frecvențele de controler este de 27 MHZ(vă Rugăm să rețineți că mașinile cu aceeași frecvență poate controla reciproc).Necesită 1 Baterie Reîncărcabilă pentru masina si 2 x AA pentru telecomanda (Bateriile sunt incluse). 24/7 fără SUDURĂ SERVICIUL CLIENȚI la KULARIWORLD.Sunteți bineveniți la noi în orice moment.Nu tam-tam, fără trucuri, doar incredibil de servicii de încredere.Dimensiuni : L*W*H 9*4.3*2.4 inch.Greutate : 8.1 kg.Frecventa : 27 MHz.Material : Non-toxic Plastic ABS.Baterie de masina : 1*Baterie Reîncărcabilă (Inclusă).Baterie de controler : 2*Baterii AA (Incluse).Dimensiuni : L*W*H 9*4.3*2.4 inch Weight : 8.1 ounces Frequency : 27 MHz Material : Non-toxic ABS Plastic Battery de masina : 1*Baterie Reîncărcabilă (Inclusă) Baterie de controler : 2*Baterii AA (Incluse).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!