• Nuevo
CDEN Pernă de Sarcină, C în Formă de Corp Plin Perna 52, Maternitate Perna Suport pentru Spate, Picioare, Gat, Solduri pentru Femeile Gravide cu Detașabil Lavabil Jersey Capacul(Gri)

CDEN Pernă de Sarcină, C în Formă de Corp Plin Perna 52, Maternitate Perna Suport pentru Spate, Picioare, Gat, Solduri pentru Femeile

clasificat:
RON 187.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

● DESIGN ERGONOMIC : Aceasta perna este ergonomic proiectat într-un contur de forma care ajuta la alinierea coloanei vertebrale și ușurința de presiune pentru a reduce durerea și disconfortul, mai ales în timpul sarcinii.Designul său urmează forma naturală a corpului de a sprijini pe deplin cap, gât, spate, solduri si burta. ● MULTIFUNCȚIONAL : Aceasta perna nu este doar pentru femeile gravide, dar pentru cineva care este în nevoie de sprijin suplimentar, recuperarea de la chirurgie, sau obosit de a avea de a utiliza mai multe perne pentru a sprijini corpul lor.Această pernă vă permite să înlocuiți standard de pernă.Poate fi modelat in diferite forme, în funcție de nevoile dumneavoastră.Oricine poate folosi aceasta perna sa ma uit la TV, citesc în pat, somn, sau doar să se relaxeze. ● AMELIORAREA DURERII : C-forma și de conturare a permite perna pentru a ajuta la ameliorarea durerii, și orice disconfort asociate cu sarcina, sciatica, fibromialgie, reflux gastric, etc. Aceasta perna ajuta la prevenirea probleme de somn cauzate de dureri, dureri, rigiditate, sau sarcinii.Se elimină, de asemenea, se clatina si cotitură pentru un somn mai bun. ● GRAD INDUSTRIAL MATERIAL : sarcina Noastră perna se face cu un poli umple amestec care este moale la atingere, dar încă suficient de robust pentru a sprijini corpul tau.De asemenea, puteți regla cantitatea de umplere în funcție de nivelul dorit de sprijin.Perna de acoperire se face cu 100% Jersey moale, care este de lungă durată și durabile.Capacul are un fermoar pentru ușor și rapid, de ștergere și de spălare.Jersey de pernă.Moale și elastic.Mașină de spălat.Vine în 5 culori.Polyfill amestec.Moale și de pluș.De susținere.Reglabil de umplere.Fermoare duble pentru ușor de deschidere și de închidere.Dublu cusute pentru durabilitate.Aveti nevoie de o perna pentru a sprijini intregul corp?Uită-te nu mai departe!Această pernă de sarcină este ergonomic proiectat într-un contur de forma care ajuta la alinierea coloanei vertebrale și ușurința de presiune pentru a reduce durerea și disconfortul, mai ales în timpul sarcinii.Designul său urmează forma naturală a corpului de a sprijini pe deplin cap, gât, spate, solduri si burta.Pentru oricine care are nevoie de sprijin suplimentar, recuperarea de la chirurgie, sau obosit de a avea de a utiliza mai multe perne pentru a sprijini corpul lor.Aceasta perna ajuta la prevenirea probleme de somn cauzate de dureri, dureri, rigiditate, sau sarcinii.Se elimină, de asemenea, se clatina si cotitură pentru un somn mai bun.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!