• Nuevo
Multifuncțional Mătură Magie, 4Ft de uz Casnic Etaj Racleta cu Maner Lung, Interior Mături pentru animale de Companie de Păr, Reglabil Decopertarea Sweeper Sticlă Ștergător pentru Camera de zi, Baie, Blana Remover (Gri)

Multifuncțional Mătură Magie, 4Ft de uz Casnic Etaj Racleta cu Maner Lung, Interior Mături pentru animale de Companie de Păr, Reglabil

clasificat:
RON 17.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Multifunctional Mătură】mătură magie este conceput ca un măturător, un burete și un mop.Se poate elimina în mod eficient murdăria și părul, matura cu ușurință apa și lasă podeaua uscată rapid.Se poate elimina murdăria, păr, blană animale de companie, lichid, sticlă și așa mai departe.O mătură va satisface cele mai multe dintre dvs. curățare cerințe. 【Mâner reglabil】decopertarea mătură vine cu trei bucăți de pol, care permite mătură pentru a fi ajustate la 1,8 metri la 4 metri, așa că, dacă este loc înalt sau scăzut loc, puteți curăța cu ușurință, fără nici un ajutor de instrumente.Și nu trebuie să se aplece atunci când zdrobitoare. 【De Material】sweeper matura este fabricat de înaltă densitate de cauciuc, premium din aliaj de aluminiu și plastic ABS.Este ușor, durabil, robust și ușor de rugină.Densitatea mare de cauciuc face mătură cap se potrivesc perfect la podea, fără praf lipsă, și nu se tem de înmuiere.De plastic și de top bucată cu antialunecare cereale face mătură confortabil să dețină. 【Ușor de instalat și de folosit】podea racleta mătură este ușor pentru a asambla într-un minut.Trebuie doar să șurub polul până când este fixat.12.2 inch mătură cap va ajuta matura o suprafata mai mare la un moment dat și un capăt al conice design va ajuta să curățați fiecare colț.Gaura de la partea de sus a mânerului permite mătură pentru a fi agățată pe perete. 【Largă Utilizare】interioară a ștergătoarelor de mătură poate fi folosit pe podea, masa, sofa, oglindă, geam; în camera de zi, baie, bucătărie, piscină, garaj, cabină de duș; mare de curatare pentru lemn, beton, faianta, marmura si podea de sticlă.Magia mătură poate elimina în mod eficient praful, murdăria, părul, blana animalelor, pete de ulei, spuma, pete de apa, etc.; este potrivit pentru curățarea murdăriei de pe mese, sticlă, oglinzi și podele din orice material.Designul unic permite acest mătură magie pentru a se potrivi pe podea, de la 0 grade în timpul utilizării, ceea ce poate mai bine, elimina petele și pentru a evita zgârieturile.În același timp, racleta poate fi aproape de colț pentru a curăța cu ușurință mort colturi care nu sunt ușor de curățat.Detașabil cap mătură pot îndeplini diferite cerințe de curățare; agățat gaura binevoi pe mâner economisește spațiu.Este ușor să fie curățate, trebuie doar să fie clătite cu apă după utilizarea mătură.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!