• Nuevo
Laser Măsură, INKBIRDPLUS Laser Distanța de Meter 165Ft, 10 Seturi de Stocare a Datelor, M/in/Ft Comutator Unitate, LCD cu iluminare din spate,Măsura Distanța, suprafața și Volumul, Clasa 2M II, Acumulator Inclus (165Ft)

Laser Măsură, INKBIRDPLUS Laser Distanța de Meter 165Ft, 10 Seturi de Stocare a Datelor, M/in/Ft Comutator Unitate, LCD cu iluminare

clasificat:
RON 71.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????PRECIZIE RIDICATĂ : Cu laser de înaltă precizie, tehnologie, distanța metru putea găsi direcția orizontală mai ușor decât cele cu bule de nivele și a obține un rezultat mai precis de panta vertical, îmbunătățește precizia de±2mm pe o rază de 50m/165ft. ????Mai MULTE MODURI de MĂSURARE : Suporta distanta, lungime, arie, volum, și teorema lui măsurare, oferă automat de adunare și scădere, măsurare continuă 4 unități de măsură și 10 grupuri de stocare a datelor, nu mai sunt necesare calcule după măsurare. ????Lumina de fundal LCD Baterie AA*2; Mâna Benzi*1; Sac Portabil*1; Manual de Utilizare*1. Intervalul de Măsurare este de până la 165 Ft.Rapid-viteza de măsurare îmbunătățește eficiența de lucru.Distanța Metru poate găsi direcția orizontală mai ușor decât cele cu bule.Built-in electronic de precizie senzor Unghi, în timp Real de afișare Unghi.Precizia de Unghi : ±0.1°.Măsura timpul de răspuns este de 0,5, acest răspuns rapid vă ajută să economisiți timp și energie.Se poate rezista mai bine la lumină puternică interferență și încă mai poate fi citită sub externe lumina soarelui.Eroarea de măsurare, în termen de 10 de metri :

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!