• Nuevo
XiKe 8 Pack 1/2 Roller Ball Transfer de Rulmenti, Folosit pentru Stand cu Role, Transfer de Echipamente de Transport și de Sistem CYA Tip.

XiKe 8 Pack 1/2 Roller Ball Transfer de Rulmenti, Folosit pentru Stand cu Role, Transfer de Echipamente de Transport și de Sistem

clasificat:
RON 19.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔ 1/2" minge de transfer de rulmenti, potrivit muncă mai multe scenarii. ✔ Precizie și cu efort minim în orice direcție. ✔ Ștampilată de locuințe și greu bile de oțel carbon. ✔ O unitate / 18 kg sarcina maximă a testat Riguros. ✔ Expert - Profesionale purtătoare de producție a început în 1945. Rulmenti tip de selecție și informații legate de.Mai pack cantitate și diferite tipuri.Ansamblu de înlocuire kit de reparare fo mecanice.Noua cercetare și dezvoltare de produs.Pe teren se calculează prin împărțirea cea mai ingusta dimensiune de 3.5, nu.e.dacă cea mai ingusta dimensiune 350mm împărțit cu 3,5 = 100mm teren între minge centre.Acest lucru asigură o minge de 3 unități sunt întotdeauna sub cea mai ingusta dimensiune de sarcina la un moment dat.Greutatea de articol pentru a fi transmis ar trebui să fie împărțit la 3. Rezultatul va da sarcina maximă orice singură minge va suporta.Pe orice precis nivelat sau flexibil suprafață, un număr mai mare decât 3 pot fi utilizate.Duritatea de suprafață și starea de articol ar trebui să fie considerate pentru a evita mingea unitate de penetrare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!