• Nuevo
MIAO YUANI Două Găuri 1 Nylon Mingea Transferuri de Unități de Rulmenți Tabelul Transportoare cu Role Bile, Roți pentru Transport, Mobilier, scaun cu Rotile(Set de 4)

MIAO YUANI Două Găuri 1 Nylon Mingea Transferuri de Unități de Rulmenți Tabelul Transportoare cu Role Bile, Roți pentru Transport,

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Material : Oțel Carbon și nailon mingea, mingea are funcția de a rezista la comprimare.Dimensiuni : Aprox 2-1/4" gaura centre, 1 inch diametru, rulment cu role, rotație de 360 de grade.Detalii Dimensiuni vă rugăm să se uite la imagine.Utilizate pe scară largă în sistemul de transport, sistemul de alimentare, sistemul de prelucrare, utilaje de prelucrare.Capacitate : Fiecare Roată Role capacitate portantă este de aprox 65 kg.Pachetul include 4 buc Role.SET DE 4 Roți pentru Transport, Mobilier, scaun cu Rotile etc.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!