• Nuevo
XiKe 8 Pack 3/4 Roller Ball Transfer de Rulmenti, Folosit pentru Stand cu Role, Transfer de Echipamente de Transport și de Sistem.

XiKe 8 Pack 3/4 Roller Ball Transfer de Rulmenti, Folosit pentru Stand cu Role, Transfer de Echipamente de Transport și de Sistem.

clasificat:
RON 23.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔ 3/4" minge de transfer de rulmenti, potrivit muncă mai multe scenarii. ✔ Precizie și cu efort minim în orice direcție. ✔ Ștampilată de locuințe și hard chrome bile de oțel. ✔ O unitate / 55 kg sarcina maximă a testat Riguros. ✔ Expert - Profesionale purtătoare de producție a început în 1945. Număr produs : 3/4" Minge de Transfer de Rulmenți.Ambalare cantitate : 8 Buc.Detaliate, detalii tehnice, mai mult cantitatea de ambalaje, în general înlocuire kit de reparare, dezvoltarea de noi produse, mai multe tipuri de produse, potrivite cantitatea și frecvența de alimentare, poate fi personalizat pentru utilaje și de piață.Greutatea de articol pentru a fi transmis ar trebui să fie împărțit la 3. Rezultatul va da sarcina maximă orice singură minge va suporta.Pe orice precis formulate sau flexibil suprafață, un număr mai mare decât 3 pot fi utilizate.Duritatea de suprafață și starea de articol ar trebui să fie considerate pentru a evita mingea unitate de penetrare.Pe teren se calculează prin împărțirea cea mai ingusta dimensiune de 3·5, i.e.dacă cea mai ingusta dimensiune este de 350 mm, împărțit la 3·5=100 mm pas între minge centre.Acest lucru asigură o minge de 3 unități sunt întotdeauna sub cea mai ingusta dimensiune de sarcina la un moment dat.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!