• Nuevo
Queenbox 1.7 oz Congela Uscate Felii de Fructe, Grapefruit, Naturale, Fructe Deshidratate Mâncare Vegetariană de Urgență Sănătos DIY Gustare Dulce și Tarta cu Gheata/Ceai Fierbinte

Queenbox 1.7 oz Congela Uscate Felii de Fructe, Grapefruit, Naturale, Fructe Deshidratate Mâncare Vegetariană de Urgență Sănătos

clasificat:
RON 38.42

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Realizate din naturale uscate de Fructe presate, astfel fiecare bucată variază ușor în dimensiune și formă, Toate acestea sunt culori primare.Greutate : 1.7 oz/ 50g, vă Rugăm să nu judeca cantitatea de imagini.Naturale de fructe uscate nu poate garanta 100% integritate, vă rugăm să înțelegeți.Metoda de stocare : de refrigerare la temperatură scăzută, într-un mediu uscat.Sunt aromate, crocante, complet prime, vegetarian și vegan-friendly și non-OMG!.Puteți mixt fructe uscate la întâmplare pentru a crea diferite combinații.Fiecare dintre ei vine într-o separat saci mici, care este ușor de transportat în saci în muncă sau de studiu.Face pentru o gustare delicioasa & handmade ceai de fructe, Se face, de asemenea, minunat ceaiuri cu gheață, și sunt răcoritoare și încălzirea servit fierbinte.Culoare : Grapefruit 50g.

Proprietățile

1.7 oz/ 50g :
Fructe ceai este fabricat din 100% pur de fructe proaspete, care sunt de cuptor-uscate, astfel încât acest produs nu conține nici cofeina, acid tanic, pigment și alți aditivi artificiali. :
După infuzie, are un gust dulce de fructe proaspete cu un fel de gustoase acid/dulce. :
bea ceai de fructe este, de asemenea, de ajutor pentru a reduce grăsime în organism, de a promova metabolismul, reglează funcțiile fiziologice ale organismului. :
În zilele noastre, ceai de fructe devine mai mult și mai popular, și mulți oameni ca bea in loc de apa, cafea sau ceai negru. :
Puteți bea ceai de fructe cu putin zahar, apoi vă veți simți relaxat de tensiune și să fie pace, mirosind dulce și parfumat aroma de ea. :
doar scopul și bucurați-vă de dulce și un gust delicios de ea. :
Notă:
Orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati, multumesc:
Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real! :
Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare (1 inch=2,54 cm, 1 cm= 0.39 inch, 1cm=10mm ) :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!