• Nuevo
ZHONGAI Procesor de Alimente, Blender & Mixer Mașină - 1000W Motor Electric - Cârlig Aluat, Amestecati, Bătăuș, apărătoarea, 6 trepte - din Oțel Inoxidabil Bol ZHONGAI (Culoare : Argintiu)

ZHONGAI Procesor de Alimente, Blender & Mixer Mașină - 1000W Motor Electric - Cârlig Aluat, Amestecati, Bătăuș, apărătoarea, 6 trepte

clasificat:
RON 161.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

❤ Operațiunea este simplu, cu 6 trepte de viteză gratuit regulament, pentru a satisface nevoile de diferite etape de ingrediente diferite. ❤ Înaltă calitate motor, funcționarea stabilă la temperatură joasă și nivel de zgomot redus, viteza mare de amestecare, durabil. ❤ 5 litri din oțel inoxidabil rezervor de amestecare, ușor de curățat, nu este ușor de rugină, în condiții de siguranță și sigure, non-toxice și ecologice. ❤ Metal ax design, metalice portante coloana poate proteja capul mașinii de pe carcasă pentru a proteja fuselaj și prelungi durata de viață a mașinii. ❤ Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să contactați-mă în timp, vom răspunde în termen de 24 de ore. ❤ Acest produs este o gospodărie chef mașină, un multi-funcție, poate fi folosit pentru a se amestecă milkshake / crema / gem / se framanta aluatul / salata mixta, etc, pentru a satisface nevoile diferite ale diferitelor alimente, aduce stil de zi cu zi și de valoare pentru bucătărie.❤ Specificatii produs : Dimensiuni : 370*170*350 mm Color : Roșu, silver Voltage : 220 V-50 Hz Power : 1000 WCapacity : 5 LGear poziție : 6 files Placement : desktop Function : se amestecă / bate crema / se framanta aluatul / se amestecă eggs Feature:Neregulate și de suprafață cârlig, artificială și suprafața de manipulare, puternic și puternic, de amestecare, și chiar și rapid pentru a obține efectul de film și de suprafață stick-ul este potrivit pentru a face de înaltă densitate alimente.Din oțel inoxidabil de ou bătut cage este folosit pentru a coace oamenilor de arme secrete.Se poate produce rapid bogat și delicat efecte, și de a face moale Vest puncte.Oul se bate bar este potrivit pentru a face lumină densitate de mâncare.Șasiu fix ventuza, buna funcționare, nu se tem să bat peste mașină de accident, 6 ventuzelor repara bucătarul de masina pe avion, pentru a evita deplasarea mai safely Transparent anti stropi capacul, verificați în orice moment, procesul de fabricație este clar dintr-o privire, pentru a preveni alimente stropi în muncă.În plus, există o detasabil alimentare port, ușor de operat❤ Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom răspunde în termen de 24 de ore!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!