• Nuevo
Caz Club Tactice Pusca Pre-Tăiate Caz Impermeabil cu Cutie Accesorii și Gel de Siliciu pentru a Ajuta la Prevenirea Arma Rugina (Gen 2)

Caz Club Tactice Pusca Pre-Tăiate Caz Impermeabil cu Cutie Accesorii și Gel de Siliciu pentru a Ajuta la Prevenirea Arma Rugina (Gen

clasificat:
RON 94.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Caz impermeabil vine cu structuri de spumă pentru a rezista aproape orice Tactice Pusca.Deține, de asemenea, pistol, reviste, gel de siliciu colectorului, cutie rezistent la apa, si diverse accesorii.Umiditate scoaterea gel de siliciu colector și rezistent la apa cutie accesorii sunt incluse.Spuma se introduce (cu celule închise) grad militar de polietilenă care poate fi șters.Cazul este Avion Omologat pentru a fi verificat de bagaje, padlockable, complet shippable si praf.Garnitura de cauciuc păstrează apa și murdăria afară de a face caz complet rezistent la apă și gata de acțiune.Wide bodied dual edge roți cu rulmenți cu bile din oțel inoxidabil va aluneca lin pe plat și pe teren accidentat.Cazul este padlockable folosind un sistem de blocare cu 0.3" suspendare diametru. (încuietori nu sunt incluse).O presiune supapă de eliberare situat în partea din față a cazului vă permite pentru a egaliza presiunea atmosferică cu diferite altitudini.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!