• Nuevo
Roadiress Metal Direct Coadă Pneumatice Polizoare Lustruire Gravură Aer Muri masini de Slefuire Instrument de Mini masini de Gaurit Electrice (KP-620)

Roadiress Metal Direct Coadă Pneumatice Polizoare Lustruire Gravură Aer Muri masini de Slefuire Instrument de Mini masini de Gaurit

clasificat:
RON 91.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De înaltă calitate, material metalic, de încredere și durabil în uz.Dimensiuni compacte, greutate redusa, de înaltă viteză și zgomot redus.Mic consum de aer, de înaltă concentricitate, buna funcționare și rezistente la uzură.Mecanică bună performanță, un instrument perfect pentru lustruire și măcinare.Potrivit pentru slefuire, debavurare și modelarea suprafața unor piese metalice, componente din lemn, anvelope de cauciuc și piese turnate.De înaltă calitate, material metalic, de încredere și durabil în uz.Dimensiuni compacte, greutate redusa, de înaltă viteză și zgomot redus.Mic consum de aer, de înaltă concentricitate, buna funcționare și rezistente la uzură.Mecanică bună performanță, un instrument perfect pentru lustruire și măcinare.Potrivit pentru slefuire, debavurare și modelarea suprafața unor piese metalice, componente din lemn, anvelope de cauciuc și piese turnate.

Proprietățile

Material:
Aliaj de aluminiu & Iron & Steel
Admisie Aer De Dimensiuni:
1/4
Chuck dimensiune:
3mm/6mm
Presiunea de lucru:
6.2 kg/cm2
Model:
KP-620
Nu-sarcină de viteză :
Pneumatice Polizoare Lungime :
Greutate :
25000rpm :
15.5*3.3 cm/6.1*1.3 inch :
467g/16.5 oz :
Lista De Pachete:
1 Set de Slefuire Mașină :
Notă:
1. Vă rugăm să permită o ușoară eroare din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere. :
2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real. Vă rugăm să luați cea reală ca standard. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!