• Nuevo
Super Glisante 4723795N Reutilizabile Mobilier Glisante pentru Toate Suprafețele -Rapid și Ușor de a Muta Obiecte Pe Covor sau Parchet, 3-1/2 Maro (8 bucăți)

Super Glisante 4723795N Reutilizabile Mobilier Glisante pentru Toate Suprafețele -Rapid și Ușor de a Muta Obiecte Pe Covor sau Parchet,

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

MUTA cu UȘURINȚĂ MOBILIER - mobilier în Mișcare poate fi cea mai rea parte de o mutare sau remodela, dar nu cu aceste reutilizabile Super Glisante mobila mutari.Pur și simplu le-a pus sub mare, obiecte grele pentru a rapid și ușor de a le muta pe orice suprafata din casa ta.UNIVERSAL - nu Există nici o piesă de mobilier prea mari sau grele de mobilier aceste slidere.Utilizați mobilier slidere pe toate articolele tale preferate, inclusiv mese, canapele, comode, fotolii, grele, electrocasnice și multe altele.PERFECT PENTRU MOBILIER GRELE - forma rotunda de aceste mutari mobilier oferă greutate corespunzătoare de distribuție și durabil spuma de cauciuc oferă o prindere sigură pentru a face mutarea de obiecte grele o briza.UȘOR DE UTILIZAT - pur și Simplu loc simtit glisante sub colțurile sau marginile de elemente pe care doriți să o mutați, și împingeți în locația dorită.DIMENSIUNI - 3 1/2" rotund.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!