• Nuevo
40pcs Mobilier de Alunecare,cu Șurub Simțit Pad Slider Etaj Protector pentru Picior de Lemn pe Picioare de Scaun de Masa Canapea(Φ28mm sau 1.1,Maro)

40pcs Mobilier de Alunecare,cu Șurub Simțit Pad Slider Etaj Protector pentru Picior de Lemn pe Picioare de Scaun de Masa Canapea(Φ28mm

clasificat:
RON 23.70

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

MULTIFUNCTIONAL-sistem Anti-alunecare,pentru a preveni de la marring și zgârieturi,reduce frecarea vibrații și zgomot în timp ce se deplasează mobilier scaune mese și prelungi durata de viața de mobilier si podea.AVANTAJE-Durează mult mai mult decât stick-pe tampoane și înlocuire ușoară.Mult mai puternică legătură cu mobilier de picior decât unghiilor-pe tampoane.UȘOR de UTILIZAT-în Primul rând burghiu gaura pilot,apoi șurubul de pe pad de-a lungul predrill punct de șurubelniță.MATERIAL de CALITATE-Înaltă calitate, robust șurub din oțel,de înaltă densitate bine simțit pad și plastic ABS caz.TREBUIE SĂ-Acestea sunt mari protectori pentru mobilier,mese,scaune,scaune și prețios podea.Dimensiune : 28mm(Maro).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!