• Nuevo
Silicon negru Picior de Scaun Etaj Protectori cu Pâslă, Picior de Scaun Capace, Silicon Mobilier Piciorul Picioarele Capacul de Protecție a Proteja Podeaua de Lemn 16 Buc (Mediu se Potrivesc: 1.2 - 1.5, Negru)

Silicon negru Picior de Scaun Etaj Protectori cu Pâslă, Picior de Scaun Capace, Silicon Mobilier Piciorul Picioarele Capacul de Protecție

clasificat:
RON 31.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

❤ [Picior de scaun a Acoperi Simțit Jos Glisați Ușor] – NOU PROIECTAT culoare nouă serie, Glisați Ușor Picior de Scaun Picioarele Acoperire podea de lemn protectori.Consolidată mai BINE LIPICI, mai gros simțit și EVA strat stick mult mai puternic nu detașați și Glisați ușor.Nu mai mult de lemn, podea lemn de esenta tare zgarieturi, anti zgomot.Ei au, de asemenea, aluneca pe gresie.Aceste picior de scaun capace de protecție poate proteja picioare de mobilier și podea din lemn de la daune.Ușor de pus și de potrivire strâns. ❤ [Flexibile Pentru Piața Partea dimensiune 0.9" - 1.2", Dreptunghi sau alte picioare în formă de perimetru 3.8" -4.7" (a se Vedea DIMENSIUNEA HARTĂ pe Poza 4). ❤ [Ușor de instalat și Rămâne Strâns] - 16 Piese de Siliciu Picioare de Mobilă Acoperă Simțit Jos este 100% fabricat din silicon și am Simțit, durabil, non-toxic, sigur pentru copii si animale de companie, se potrivește diverse dimensiuni mobilier picioare : scaune de Bucatarie, mese, sala de mese scaun, canapea, fotoliu, canapea, scaun bar, Dulapuri, terasa, scaune metalice, scaune bistro, scaune de birou etc. Pur și simplu se întind și le-a pus pe, nici unghii, geluri sau instrumentele necesare pentru a instala astfel încât acesta nu va deteriora mobila. ❤ [DENSITATE MARE EVA Strat pentru Durabilitate] – Noul Înaltă Densitate Strat face uzura simțit jos de pe scaun protectori mult mai durabil, cu o durată mult mai mult.Silicon picior de scaun acoperire protecție podea reduce zgomotul, pentru a proteja podele din lemn și pâslă face mult mai ușor să alunece atunci când scaunele se mute.Toate materialele sunt eco-friendly și complet lavabile. ❤ [Dovada de apă și 100% fără RISC de CUMPĂRARE] – silicon scaun picioarele capac acoperă sunt dovada de apă.Pune mobilier picioarele de podea protectori pe afara scaun sau de masă picioare metalice pentru a le menține la rugina.Dacă aveți orice întrebare despre mobilier picior protectori, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Orice Probleme, vă vom trimite un înlocuitor gratuit sau de a Reveni pentru rambursare.Size : Medium Fit : 1.2" - 1.5" | Culoare : Negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!