• Nuevo
NETGEAR Modem de Cablu CM400 - Compatibil cu toți Furnizorii de Cablu, inclusiv Xfinity de Comcast, Spectru, Cox | Pentru Cablu Planuri de Până la 100 Mbps | DOCSIS 3.0, Negru, 8x4 Modem de Cablu (CM400)

NETGEAR Modem de Cablu CM400 - Compatibil cu toți Furnizorii de Cablu, inclusiv Xfinity de Comcast, Spectru, Cox | Pentru Cablu Planuri

clasificat:
RON 99.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

COMPATIBIL CU TOATE MARILE CABLU FURNIZORII de INTERNET : Inclusiv certificarea de către Xfinity de Comcast, COX, și Spectru.NU este compatibil cu Verizon, LA și T, Century Link, DSL furnizorii, Direc TV, DISH și orice pachet de servicii de voce.ECONOMISIȚI LUNAR TAXELE de ÎNCHIRIERE : Model CM400 înlocuiește modem de cablu economisind până la 168 dolari/an în echipamente taxele de închiriere.CONSTRUIT PENTRU VITEZĂ : cel Mai bun pentru furnizorul de cablu planuri de până la 100 Mbps viteză.FUNCȚIONEAZĂ CU ORICE ROUTER wi-fi : Conectați orice router Wi Fi la acest modem are port ethernet pentru a sprijini toate dispozitivele wireless.CONEXIUNI ETHERNET : 1 port Gigabit Ethernet conectează la computer sau separat router Wi Fi.MODEM TEHNOLOGIE : Proiectat cu 8x4 channel bonding și DOCSIS 3.0. Stil : Max 100 Mbps Download | Model Nume : Singur.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!