• Nuevo
Ultra Lung Selfie Stick pentru GoPro Hero ,Insta 360,OSMO de Acțiune aparat de Fotografiat,Extensibila la 3 Lungimi de 22 47.2 106 Fibra de Carbon Ușor Polul Monopod (106 Modernizate Selfie Stick)

Ultra Lung Selfie Stick pentru GoPro Hero ,Insta 360,OSMO de Acțiune aparat de Fotografiat,Extensibila la 3 Lungimi de 22 47.2 106

clasificat:
RON 81.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Ultra-ușor și Puternic Selfie Stick】Făcut din Fibră de Carbon, Material care face fel de ușor ca posibil de la 250g/0.55 kg,Durabil și foarte ușoare.foarte ușor pentru a efectua pentru a călători!.EXTRA LUNGI SELFIE STICK : Conceput pentru a extinde la 5 lungimi diferite, Ultra Lung Selfie Stick-ul poate fi prăbușit și a luat oriunde .Multi-unghi de 180° rotație ajută pentru a captura fiecare moment minunat. 【Flexibil】Suport o varietate de camere de acțiune.Multi-unghi : 360°Rotație ajută pentru a captura fiecare moment minunat!. 【Sigur】 : Anti-alunecare suport moale, previne selfie stick și aparat de fotografiat de la care se încadrează în jos și oferă o mare stabilitate, pentru a face sigur că vă puteți bucura de fotografie fără griji!. 【Compatibil cu】 Go Pro Max Fusion, Go Pro Hero 10 Hero 9 Hero 8, Eroul (2018), 7 Erou, Erou/6/5/4/3+/3/2/1/ Sesiune de Fuziune de Acțiune aparat de fotografiat, Mi Sferă 360 camera, Insta 360, ONE X, Insta 360 O R, DJI OSMO de ACȚIUNE și de sport cele Mai multe camere Compacte, camere video de acțiune.Proiectat pentru fotografie de grup de fotografiere în activitățile de adunare, petrecere, excursie de familie, de călătorie, camping, picnic, sport, jocuri și, de asemenea, face posibil pentru a obține complet vizualiza fotografii selfie!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!