• Nuevo
Wocred Oglindă De Perete.Zdrobit De Diamant Sticla Oglinda. Rafinat Speciale Decorative în Formă de Oglindă pentru Baie,Camera de zi,Dormitor.(20x20)

Wocred Oglindă De Perete.Zdrobit De Diamant Sticla Oglinda. Rafinat Speciale Decorative în Formă de Oglindă pentru Baie,Camera de

clasificat:
RON 179.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

DESIGN MODERN : Acesta este un poligon zdrobit diamant oglindă de perete.Lățimea de 4 cm este acoperit cu diamante spumante și nu există nici o diferență.Acesta este acoperit cu o sticla 4mm în cazul în care bijuteria este situat.Deci oglindă și diamante sunt plate și va fi foarte ușor de curățat.Această frumoasă oglindă va glam orice cameră.DIMENSIUNE : Aceasta este o sofisticat de oglinzi moderne.Dimensiunea acesteia este de 20"x20".E un voinic oglindă, cu siguranta sclipitoare.UȘOR SĂ STEA : Această oglindă este conceput pentru a fi agatat pe perete.Partea din spate este o catifea placa din spate și, de asemenea, metal, suporturi de montare și agățat hardware-ul inclus.Aceasta oglinda de perete este doar dreptul de suma de bling, fără a fi ostentative.CONSTRUI CALITATE și AMBALAJ : ambalaj a fost atât de sigur.1 BUC oglinda este ambalat într-o cutie de carton cu polistiren expandat.Suntem siguri că veți fi impresionat de această oglindă elegant.DUPĂ-SERVICII post-VÂNZARE : Noi acordăm o mare importanță pentru calitatea produselor și clienților o experiență de cumpărături, în Cazul în care achiziția nu satisface așteptările dumneavoastră, anunțați-ne și vom fi 100% mulțumit cu tine.Culoare : Argint povestea Noastră WOCRED este o companie de origine îmbunătățire, ne face în principal în oglinda, rama foto, platou cu fructe și alte decoratiuni.Vom lansa noi produse unul după altul, clienții noi și vechi pentru sprijinul și dragostea lor pentru noi.Dacă aveți orice Probleme sau Sfaturi despre produsele noastre,bine ați venit să ne contactați din timp.Despre produsele noastre Aceasta este o zdrobite diamant oglindă de perete.Dimensiunea acesteia este de 20"x20".Partea din spate este o catifea placa din spate și, de asemenea, metal, suporturi de montare și agățat hardware-ul inclus. 1 BUC oglinda este ambalat într-o cutie de carton cu polistiren expandat.De asigurare a calității și angajamentul vă Rugăm să fiți siguri de a cumpăra, produsele Noastre sunt de foarte buna calitate.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile pe care le primiți,vă puteți întoarce în conformitate cu regulile lui.Dacă aveți orice Probleme sau Sfaturi despre produsele noastre,bine ați venit să ne contactați din timp.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!