• Nuevo
LYDQ Trandafir Rosu Model de Baie Vas Chiuveta, Rotund Artistice Sticla se Spală Castron Chiuveta, Blat de Vanitate Navă Chiuveta cu Robinet Cascada și de Scurgere Combo

LYDQ Trandafir Rosu Model de Baie Vas Chiuveta, Rotund Artistice Sticla se Spală Castron Chiuveta, Blat de Vanitate Navă Chiuveta

clasificat:
RON 34.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★ [High Quality] : Dimensiune : 42*15 CM.Creative chiuveta este din gros, robust sticlă călită.La 12mm grosime chiuveta este rezistent la impact, anti-rupere, și rezistent la zgârieturi.Este mai sigur și mai durabil decât chiuvete ceramice.Robinetul poate regla apă caldă și rece și de debit, care este foarte potrivit pentru uz casnic și comercial. ★ [Easy pentru a instala] : blatul este conceput, doar puneți-l pe partea de sus de baie contra, și recipient chiuveta poate fi instalat fără profesionale competențe sau echipamente.Setul include chiuveta, robinet, pop-up de scurgere, chiuveta de haine, deodorant de scurgere, apa calda si rece conducta de admisie.Acest lucru va salva costul de instalare. ★ [De mare valoare] : Acest blat chiuveta adoptă la modă, modern și colorat de design pentru a crea restante baie de decorare pentru tine.Buna atingere va aduce un sentiment de confort și de creație artistică de design adaugă farmec la baie si instantaneu reînnoiește orice spațiu.Suprafața netedă este foarte ușor de curățat. ★ [Largă utilizare] : moderne și la modă design-ul este foarte potrivit pentru cele mai multe familii, hoteluri, restaurante, mall-uri și baruri, și poate fi folosit în băi, toalete, vestiare, etc. Este o idee mare cadou pentru toată lumea. ★ [Bucurați-vă de făgăduința] : vă Rugăm să verificați chiuveta înainte de instalare.Dacă găsiți că chiuveta este deteriorat după ce a primit pachetul, vă rugăm să ne contactați și să ofere o imagine de partea deteriorată.Va vom trimite noi produse sau accesorii pentru gratuit.Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare.Modă și stil modern art chiuvete de sticlă adaugă eleganță și farmec la orice baie intr-o casa, firma, hotel, restaurant sau bar, și poate actualiza instantaneu orice spațiu.Aceasta chiuveta va deveni punctul focal al spațiului!▶Specificatii produs : Material : sticla + copper Drainage caietul de sarcini : standard internațional diametru 45mm Installation metoda : countertop Style : modern▶lista de Ambalare : Blat washbasin Faucet Pop-up drain Sink rack Deodorant canalizare pipe Hot și apa rece conducta de admisie▶Notă : 1) Datorită diferenței de lumină și ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.2) din Cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferenta de 1-2 cm.▶Noi oferim servicii excelente clientilor.Dacă aveți orice probleme de calitate, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat, nu vom precupeți nici un efort pentru a vă ajuta să rezolve problema▶Dacă vrei să comanzi comenzi mari, amestecat comenzi sau mai multe elemente, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați, astfel încât să putem oferi produse cu reduceri.

Proprietățile

international standard cu diametrul de 45mm :
Metoda de instalare:
blat
Stil:
Modern
▶Lista de ambalare:
Chiuveta blat :
Robinet :
Pop-up de scurgere :
Chiuveta rack :
Deodorant conducta de canalizare :
Apă caldă și rece a conductei de admisie :
▶Notă:
1) Datorită diferenței de lumină și ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine. :
2) din Cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferenta de 1-2 cm. :
▶Oferim servicii excelente clientilor. Dacă aveți orice probleme de calitate, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat, nu vom precupeți nici un efort pentru a vă ajuta să rezolve problema :
▶Dacă vrei să comanzi comenzi mari, amestecat comenzi sau mai multe elemente, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați, astfel încât să putem oferi produse cu reduceri :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!