• Nuevo
Goodream Blind Spot Oglindă Auto Reglabil Convex HD Pahar pentru Masina SUV Camioane Laterale Oglinzi Retrovizoare (2 buc)

Goodream Blind Spot Oglindă Auto Reglabil Convex HD Pahar pentru Masina SUV Camioane Laterale Oglinzi Retrovizoare (2 buc)

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????【TREBUIE SĂ aibă】oglinzi retrovizoare pentru unghiul mort oferi viziune largă pe ambele părți de mașini, de a elimina unghiurile moarte, pentru a spori siguranța și prevenirea accidentelor, în special la viteze mari pe autostrăzi ocupat.Să nu te vadă nimeni!. ????【Design Upgrade】design Integrat de suport si oglinda. Rotație de 360° + 20°sway laterale reglabile oglindă la fața locului orb, pentru a maximiza dvs. de vedere cu unghi larg în mașină, pentru a evita orice accident sau coliziune în timpul schimbarea benzii sau de mers înapoi. ????【Inalta Calitate】2 Piese ambalate, HD Oglindă de Sticlă curbate fata slim design.Convex oglinda este făcută de rezistent la apa, rezistent la rugina si material de sticlă nu vor fuma. ????【Ușor de instalat】Fiecare parte oglindă la fața locului orb stick vine cu super-puternic adeziv 3 M pe care le ține ferm în loc.Este nevoie de câteva secunde pentru a instala, dar face ca durata de viață în condiții de siguranță. ????????【Compatibilitate】se Potrivesc cel mai de vehicule, aceasta trebuie SĂ aibă pentru fiecare camion, mașină, SUV-ul.La fața locului orb oglinzi permită conducătorului auto să vadă clar zona orb și non-orb, zonă pentru a atinge 100% siguranță. (De acum, achiziția dvs. va fi complet protejat!Caz de deteriorare sau din alte motive,vă rugăm să E-mail, contactați-ne,vom răspunde în termen de 12 ore se poate face pentru tine și de a asigura.Vă mulțumesc foarte mult pentru comanda dumneavoastră! ).Design integrat de suport si oglinda. Rotație de 360° + 20°sway reglabil oglinda unghi mort.Potrivit pentru interior sau exterior.Rezistent la rugina HD de sticlă nu vor fuma.Puternic 3 M pe stick, nu vă faceți griji, se încadrează în jos atunci când speli mașina. 100% rezistent la apa.Cheltui bani foarte puțin și să fie mai sigur. 2 Buc oglinzi retrovizoare pentru unghiul mort.Caracteristici.Design integrat de suport si oglinda. Rotație de 360° + 20°sway reglabil oglinda unghi mort.Potrivit pentru interior sau exterior.Rezistent la rugina HD de sticlă nu vor fuma.Puternic 3 M pe stick, nu vă faceți griji, se încadrează în jos atunci când speli mașina.100% rezistent la apa.Cheltui bani foarte puțin și să fie mai sigur.Pachet. 2 Buc oglinzi retrovizoare pentru unghiul mort.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!