• Nuevo
Omletă japoneză Tigaie Non-stick de Acoperire Tamagoyaki Ou Pan Dreptunghi Mini Tigaie, cu Spatula de Silicon & Brush (Albastru)

Omletă japoneză Tigaie Non-stick de Acoperire Tamagoyaki Ou Pan Dreptunghi Mini Tigaie, cu Spatula de Silicon & Brush (Albastru)

clasificat:
RON 195.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★Versatil Vase : se lipeasca omleta pan este atât de aragaz și cuptor electric compatibil.Puteți găti diverse alimente pe care doriți rapid și ușor, fără nici o dificultate.Bucurați-vă de profesionist și fără fum de gătit în bucătărie. ★Ușor de Utilizat și Curat : Japonez ou pan este lumină și la îndemână, făcându-l foarte ușor de utilizat.Non-stick de acoperire face ca mâncarea să nu se lipească de tigaie și ușor de curățat.Vă rugăm să curățați tigaia cu bureți moi, dar nu folosiți materiale abrazive pentru a se spele tigaie clătite. ★Non-Stick de Acoperire : non-stick tigaie ou este prezentat la fel de ușor eliberare și uniformă, conducta de căldură rapid.Și de acoperire nu se va coji sau fulg off.De asemenea, materialul este PFOA și PFOS gratuit, nu face nici un rău pentru sănătate astfel încât să puteți bucura de alimente sănătoase, gătite de ea. ★Durabil : Fabricat din grele materiale, rola de ou pan este robust în structură, ceea ce face mult mai rezistent în comparație cu alte produse similare.Partea de jos a vase de fonta este fabricat din oțel inoxidabil, care distribuie caldura chiar.Acesta va fi la fel de bun ca noi chiar a fost folosit pentru o perioadă lungă de timp. ★Ou mic Pan : clatita aragaz cu pantă forma face mai ușor pentru a flip *omlete și alte alimente.Ar trebui remarcat faptul că temperatura de foc deschis sau plita cu inducție nu trebuie să fie prea mare, pentru a evita daune-interese pentru acoperirea și mâner.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!